Infrascoop met nieuw pand in Cuijk klaar voor de toekomst.
Infrascoop met nieuw pand in Cuijk klaar voor de toekomst.

Infrascoop met nieuw pand klaar voor de toekomst

  •   keer gelezen   Zakelijk


CUIJK | Infrascoop timmert aan de weg. De specialist in grond-, weg- en waterbouw viert 16 maart het tienjarig bestaan met de opening van een nieuw, eigen pand aan De Hork 25 in Cuijk.

Mede dankzij mooie projecten in het Land van Cuijk is Infrascoop meer dan klaar voor de toekomst. De Cuijkse onderneming heeft daarvoor wel een lastige periode moeten doorstaan. In september 2014 overleed oprichter en eigenaar Toine Cloostermans. Maldenaar Ton Derks volgde Cloostermans op. Samen met het zittende management Patrick van der Zanden, Lukas Reiniers en Evelien Cloostermans gaf hij Infrascoop een sterke doorstart. Inmiddels heeft Infrascoop meer dan dertig medewerkers in vaste dienst de nieuwe huisvesting was hard nodig voor de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf. "Het is op dit moment Infrascoop 2.0", zegt Derks trots. "We zijn niet alleen in omzet hard gegroeid, maar werken ook professioneler en met meer structuur. Onze vakmensen zijn ons kapitaal. Afspraak is bij ons afspraak, we maken verbinding met onze klanten en medewerkers en we hebben de kwaliteit van onze projecten hoog in het vaandel staan. Want als je goed werk aflevert en onderneemt met visie en passie, dan komen nieuwe opdrachten vanzelf."
Infrascoop werkt in 2017 in deze regio onder meer aan de bouwrijpwerkzaamheden en terreininrichting van de nieuwe Nutricia-fabriek in Haps, de Niersvlonder in Gennep, de kruising van de Lange Linden in Katwijk en het woonrijpmaken van de Cuijkse tuinen. Maar ook in het Rijk van Nijmegen en Noord-Limburg. "We werken in een straal van circa veertig kilometer om Cuijk."

Infrascoop doet meer
Een jaar geleden nam het bedrijf de puinrecyclingwerkzaamheden van Van Dijk in Katwijk over. Het was de geboorte van Scoops, dat bijdraagt aan Infrascoops' visie zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dankzij Scoops kan Infrascoop onder meer het eigen puin verwerken en hergebruiken, met een korte transportafstand: dubbel duurzaam dus. Wethouder Maarten Jilisen opent op donderdag 16 maart het nieuwe pand officieel. "Daarmee maken we een start met de verdere doorgroei en ontwikkeling van ons bedrijf", stelt Derks trots.

Meer berichten