Vivelli Healthclub gaat zich vestigen aan de Spinding 6 in Cuijk.
Vivelli Healthclub gaat zich vestigen aan de Spinding 6 in Cuijk.

Vivelli Healthclub gaat verhuizen naar Spinding in Cuijk

  •   keer gelezen   Zakelijk

HAPS/CUIJK | De nieuwe locatie van Vivelli Healthclub is bekend. De sportschool, met vestigingen in Haps en Wijchen, gaat uiterlijk per 1 februari 2018 verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Spinding in Cuijk.

"We gaan bouwen op het perceel aan de Spinding 6, tegenover Taxi van Dijk", legt Niels van der Heijden namens Vivelli uit. "In onze Cuijkse vestiging komen naast Vivelli Healthclub ook CrossFit Cuijk en de headoffice van de Strong Viking Run. De planning is om uiterlijk 1 februari 2018 te verhuizen. De bouwgrond is al gekocht en we zijn nu met de laatste details van de tekeningen bezig. Zodra de tekeningen van het nieuwe gebouw klaar zijn, gaan we ermee naar buiten."

Vivellihof
Op de huidige locatie van Vivelli aan de Margrietstraat in Haps worden in de toekomst woningen gebouwd. De gemeente Cuijk en Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. bereikten eind december overeenstemming voor de ontwikkeling van 19 grondgebonden woningen. De gronden in de Margrietstraat zijn door Jan Oosterhout Ontwikkeling aangekocht. Het bouwplan krijgt de naam Vivellihof en omvat 14 rij- en hoekwoningen en vijf patiowoningen. Tijdens de ontwikkeling blijft Vivelli in Haps gewoon geopend.
Meer informatie over de nieuwbouw van Vivelli op www.vivelli.nl

Meer berichten