Autobedrijf Jos Bongers is 10 jaar gevestigd in Oeffelt en dat wordt later deze week gevierd. (foto: Jos Gröniger)
Autobedrijf Jos Bongers is 10 jaar gevestigd in Oeffelt en dat wordt later deze week gevierd. (foto: Jos Gröniger)

Autobedrijf Jos Bongers trakteert op Oranje Dagen

  •   keer gelezen   Zakelijk

OEFFELT | Autobedrijf Jos Bongers viert feest. Het bedrijf kleurt donderdag, vrijdag en zaterdag oranje vanwege het tienjarig bestaan. "We gaan de Oranje Dagen vieren samen met onze zakenrelaties en onze klanten, want zij zorgen ervoor dat wij deze mijlpaal bereiken", zegt eigenaar Jos Bongers.

Door Jos Gröniger

In een zomer zonder WK, EK of Olympische Spelen blijft Nederland verstoken van de oranje uitingen. Aan de Veerweg 3 in Oeffelt is dat anders. "Wij geven ons bedrijf kleur en vieren de Oranje Dagen", zegt Bongers.

Kansen
Jos Bongers en de autowereld worden in een adem genoemd. Al ruim 35 jaar is Bongers in werkzaam in de branche. "Daarvan ben ik 20 jaar zelfstandig. Tot 2007 had ik met een compagnon een autobedrijf in Cuijk", zegt de no nonsensman, die de autobranche door de jaren zag veranderen. "Er zijn tal van wetswijzigingen die een bedreiging hebben gevormd voor de branche, maar het mooie is dat er steeds een oplossing voor is gekomen. En om met wijlen Johan Cruijff te spreken: Elk nadeel ook zijn voordeel", zegt hij,

Prijzen
"Je moet als ondernemer luisteren wat de klant wil en je kansen grijpen. Neem bijvoorbeeld de oudere autorijders die graag een hoge instap en een automaat willen. Daar passen we ons aanbod op aan."
SpecialistAutobedrijf Jos Bongers, is gericht is op de verkoop van aantrekkelijke auto's tegen goede prijzen. "We hebben oog voor gebruikte auto's van alle merken met een lage kilometerstand. Die bieden we tegen populaire prijzen aan", zegt Bongers, "En ook voor bedrijfswagens weet men ons te vinden. De gebruikte auto's in goede staat vind je bij ons. Ja, wij zijn in de regio de bedrijfswagenspecialist."

Oranje Dagen
"Donderdag is er een feest voor zakenrelaties. Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur staan hier de deuren open voor het grote publiek. Er is een hapje en een drankje en bij aankopen van occasions geven we tien jaar gratis APK op de betreffende auto. Ook geven we er de Bosch Car Service Pas gratis bij. En als gadgets liggen er onder andere oranje T-shirts en oranje flessen water klaar", zegt Jos Bongers.


Autobedrijf Jos Bongers, Veerweg 4 Oeffelt. Tel. 0485-362688. Internet: www.josbongers.boschcarservice.nl.

Meer berichten