Jan van de Hulsbeek bij de BiOrb-aquaria in zijn showroom.
Jan van de Hulsbeek bij de BiOrb-aquaria in zijn showroom.

Jan van de Hulsbeek komt met moderne lijn van BiOrb aquaria

  •   keer gelezen   Zakelijk

WANROIJ | Ze zijn stijlvol, brengen sfeer en zijn bovenal gemakkelijk in onderhoud; de aquaria van het merk BiOrb. De uitgebreide lijn is verkrijgbaar bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek, Oosteind 1 in Wanroij.

"Het onderhoud van een aquarium schrikt mensen vaak af", vertelt Jan van de Hulsbeek. "Dat is dus het mooie van de producten van BiOrb, daar heb je bijna geen onderhoud aan!" Maar hoe werkt dat dan? Jan legt uit: "In het aquarium zit een luchtpomp die voor een constante stroming naar het filter zorgt. Zo wordt vuil snel en efficiënt uit het water gefilterd. Uiteraard moet je wel regelmatig het filter schoonmaken, maar dat is zo gebeurd." De aquaria van BiOrb zijn er in allerlei soorten en maken. Er zijn kleine exemplaren van vijftien liter te koop, maar ook wat grotere van dertig of zelfs zestig liter. De vormen variëren van rond, ovaal tot vierkant. Hoe het aquarium er van binnen uitziet, bepaal je zelf. "Er zijn standaard decoratiepakketten te koop, maar je kunt het aquarium ook naar eigen smaak inrichten." Ideaal als sfeermaker thuis óf op kantoor.

Tuinseizoen
Verder kunnen je bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek terecht voor alles op het gebied van tuinen. "Mensen beginnen vaak pas met de tuin als het mooi weer wordt, maar dat is te laat", waarschuwt Jan. "Begin je nu al, dan hebben de planten meer tijd om zich te wortelen en daar heb je profijt van in de zomer." Info: www.tuincentrumwanroij.nl.

Meer berichten