Zo komt de nieuwe Vivelli Healthclub in Cuijk eruit te zien.
Zo komt de nieuwe Vivelli Healthclub in Cuijk eruit te zien.

Bouw van gloednieuw pand Vivelli Healthclub in Cuijk is gestart

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Na jaren dromen, is het nu dan eindelijk zover: de bouw van het nieuwe pand van Vivelli Healthclub in Cuijk is gestart. Aan de Spinding in Cuijk verrijst een fantastisch gebouw met een strakke Scandinavische look. "Het wordt prachtig!", vertelt manager Niels van der Heijden trots.

Vivelli is sinds 1982 gevestigd in Haps. "Het was al langer de droom van eigenaar Jan Reijs om te verhuizen naar Cuijk", zegt Niels. "Daar kunnen we veel meer groeien." En dat is dan ook precies wat Vivelli gaat doen. In het nieuwe pand is volop ruimte voor de fitnessapparatuur en de groepslessen die nu ook al in Haps worden gegeven. Alles wordt in een nieuw jasje gestoken; dat betekent ook nieuw materiaal en nieuwe apparaten. Daarnaast komt er een prachtige ruimte voor CrossFit. "CrossFit geven we nu zo'n 3,5 jaar in Wijchen, maar binnenkort dus ook in Cuijk. Het is een intensieve manier van trainen waarbij je snel resultaat behaalt. Ontzettend populair!", legt Niels uit. Rondom de CrossFitruimte komt een baan waar mensen kunnen trainen voor obstacle runs. "Dat is uniek in de regio, maar voor ons een logische stap. Jan Reijs is ook de eigenaar van de Strong Viking. Wij hebben dus alle expertise in huis", aldus Niels.
De verhuisdatum staat gepland op maandag 25 juni. "We hebben al ruim vierhonderd voorinschrijving", zegt Niels. Mensen die zich voor 1 maart inschrijven, sporten vanaf de opening in Cuijk vier maanden gratis. Voor meer informatie en updates kijk op
www.vivelli.nl.

Meer berichten