Lilian Kastelein. (foto: Patricia de Ryck)
Lilian Kastelein. (foto: Patricia de Ryck)

Afslankinstituut Lilan: Intensief fitnessen zonder moe te worden…

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Wil jij deze zomer goed in je vel zitten? Start dan nu met trainen bij Bewegings- en afslankinstituut Lilian in Boxmeer. Hier kun je intensief fitnessen zonder moe te worden.

Door: Patricia de Ryck

"Slenderen is een fitness-variant die écht voor iedereen geschikt is. Op de elektronisch aangedreven banken train je met allerhande oefeningen je spieren en gewrichten. Je kunt het zo zwaar maken als je wilt. Er zijn legio trainingsmogelijkheden. Daarnaast kunnen we kiezen voor de Powerplate. Voor ieder niveau kunnen we het zo intensief maken als je wilt", start Lilian Kastelein haar verhaal. "Laat je gezondheid bepaalde oefeningen niet toe, dan zorg ik voor een op maat gemaakt programma."
Ze gaat verder: "De oefeningen duren acht minuten per bank. In dat korte tijdsbestek train je bijvoorbeeld je benen, buik, armen en borstspieren. Zo kun je in een klein uurtje echt heel intensief fitnessen. Als je dat in de sportschool moet doen, ben je langer bezig en slaat de vermoeidheid sneller toe. Daardoor stijgt ook de kans op blessures. Daar hebben we hier geen last van. Voor wie daarnaast nog aan de conditie wil werken, hebben we ook diverse cardio-apparaten."
Wachten tot een bank vrij is, hoeft bij Lilian niet. "We werken op afspraak, waardoor er nooit tijd verloren gaat. Kies je ook voor de Utsukusy dieptewarmte-behandeling, dan zorg ik dat die aan het begin van je schema staat. Met deze methode raak je snel veel centimeters kwijt. Ga je aansluitend sporten, dan bevordert dit het resultaat."
Voor wie daarnaast ook wil werken aan een blijvend gezonde levensstijl heeft Lilian een samenwerking met diëtiste Marjan Hendriks. "Start nu, zodat je deze zomer lekker in je vel zit. Het is namelijk eerder bikinitijd dan je denkt." Bel voor meer informatie naar 0485-521553 of bezoek:
www.afslankenboxmeer.nl.

Meer berichten