Tuincentrum Olieslagers: een familiebedrijf dat bloeit!

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Zin om je huis op te fleuren deze Paasdagen? Ga dan eens langs bij Tuincentrum Olieslagers in Boxmeer. Daar zijn volop kamerplanten, tuinplanten, snijbloemen en decoratie voor in en rondom huis verkrijgbaar. Tweede Paasdag is de zaak van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Om het extra feestelijk te maken, krijgen alle klanten die dag een leuke attentie.

Olieslagers is een echt familiebedrijf dat inmiddels uit maar liefst drie generaties bestaat. "Mijn ouders, Sjef en Anna, zijn de grondleggers", vertelt Ger Olieslagers trots. "Zij hadden een boerderij en zijn er langzaam gladiolen bij gaan doen. Dat is steeds verder uitgegroeid. Varkens eruit, bloemen erin!", aldus de goedlachse Ger. Samen met zijn vrouw Diny en Broer Ruud runt hij de zaak, zoon Bart (26) werkt ook in het bedrijf. "Ik heb de hoveniersopleiding afgerond en daarna de opleiding Small Business and Retail Management gevolgd", vertelt Bart. Hij is tussen de bloemen en planten opgegroeid. "Op zaterdagen, na het voetbal, kwam ik altijd even helpen", vertelt hij.

Service met een glimlach
Het tuincentrum staat in de wijde regio bekend om het decoratieve karakter. "We hebben een heel creatief team", verklaart Diny. "Potterie, mooie bloemen en planten en andere leuke decoratieve spulletjes; daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres." In de ruim opgezette showroom van maar liefst 5000 m2 binnen en nog eens 1500 m2 buiten is voor ieder wat wils te vinden. Heb je wat hulp nodig? Dan staat één van de ruim vijftien werknemers graag voor je klaar. "Die klantvriendelijkheid is ook wat ons onderscheidt", vertelt Ger. "Klanten kunnen bij ons rekenen op een lekker bakje koffie, een vriendelijke glimlach en uiteraard deskundig advies."

Barbecues
Dit jaar zijn de Napoleon barbecues nieuw in het assortiment. "Dat zijn kwalitatief zeer goede barbecues, maar toch voor een gunstige prijs", vertelt Bart. "We hebben ze in verschillende soorten en maten." Binnenkort worden er op zaterdagen demonstraties gehouden. "Dat doen we in samenwerking met Napoleon. Een demokok zal dan bij ons komen barbecueën."

Olieslagers is ook gold dealer van het merk Weber.

Workshops
Daarnaast worden er regelmatig workshops gegeven bij Olieslagers. Dat doen ze in samenwerking met Groei & Bloei. Donderdag 29 maart en vrijdag 30 maart zijn er bloemschikworkshops in het kader van Pasen. Deelnemers maken dan een prachtig paasstuk. Uiteraard wordt er voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. Opgeven kan via de website van Olieslagers. "Wil je met een groep een workshop komen doen? Bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega's? Dan kunnen we altijd een afspraak maken!", aldus Diny.

Koopzondagen
Olieslagers is de komende tijd elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag. "Kom vooral eens een kijkje nemen!", besluit Bart met een glimlach.

Voor meer informatie kijk op ww.tuincentrumolieslagers.nl of kom langs aan Het Zand 18 in Boxmeer.

Meer berichten