Sanidrome Pennings biedt klanten extra beleving met virtual reality bril

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Je nieuwe badkamer bekijken door een virtual reality-bril. Bij Sanidrome Pennings in Boxmeer kan het sinds kort! "Zo willen we onze klanten wat extra beleving meegeven", vertelt eigenaar Eddy Pennings trots.

De extra service is sinds kort beschikbaar in de sanitair-speciaalzaak. "Een badkamer kopen is niet niks", weet Eddy. "Het is een flinke uitgave die je maar eens in de twintig tot vijfentwintig jaar doet. Dan wil je ook wel echt weten wat je koopt", vertelt Eddy. "We maken voor onze klanten altijd een 3D-tekening. Dat ziet er al fantastisch uit, maar met zo'n VR-bril kun je alvast een rondje lopen door je badkamer en de sfeer proeven."

Service
En dat laatste is bij Sanidrome Pennings erg belangrijk. "Bij ons in de showroom staan complete badkamers opgesteld in alle soorten en maten. Dat vinden we heel belangrijk. De klant moet echt kunnen zien, en voelen, wat 'ie koopt." Daarnaast staat het bedrijf bekend om de goede service. "Ontzorgen is voor ons heel erg belangrijk. Wij nemen letterlijk al het werk uit handen", zegt Eddy.

Badkamers op maat
Sanidrome Pennings is al ruim twaalf jaar een begrip in de regio. Eddy runt de zaak samen met zijn vader Frans Pennings (71). Frans heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de sanitair-branche. Hij heeft zelfs de formule van Sanidrome mee opgericht. "Ik vind het fantastisch dat mijn vader nog zoveel doet in de zaak", vertelt Eddy. Zelf heeft de ondernemer ook al heel wat jaartjes ervaring. Hij begon zijn loopbaan als installatiemonteur en groeide al snel door. Op zijn dertigste besluit hij om voor zichzelf te beginnen. En tot op de dag van vandaag staat hij met enorm veel plezier in zijn zaak. "Ik vind het leuk om maatwerk te leveren voor een klant. Wij kunnen voor ieder wat wils maken."

Trends
Sanidrome Pennings volgt de trends op de voet. Twee dagen per week is interieuradviseur Paul Cleven in de zaak te vinden. "Dat is heel fijn, want dan kun je samen ideeën uitwisselen over ontwerpen", aldus Eddy. "Op dit moment is kleur weer helemaal trendy. Het was een tijd lang grijs, zwart en wit, maar nu mag het weer wat vrolijker. Vaak kiezen mensen toch voor een neutrale badkamer. Dan kun je er jaren mee vooruit. Maar ook dan kun je met wat kleine zaken net dat beetje extra meegeven. Denk aan een zwarte kraan of een verwarmingsbeugel in een knallende kleur. Ben je erop uitgekeken? Dan kun je dat gewoon weer vervangen."

De zaak is Tweede Paasdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Bezoekers kunnen dan de VR-bril testen. Sanidrome Pennings is gevestigd aan Spoorstraat 8a in Boxmeer. Voor meer informatie kijk op sanidrome.nl/pennings-boxmeer.

Meer berichten