Texaco Rutten sluit per 1 april de deuren

  •   keer gelezen   Zakelijk

KATWIJK | Texaco Rutten sluit per 1 april haar deuren.

De Familie Rutten vestigde zich in 1960 met een transportbedrijf aan de Liefkeshoek in Katwijk aan de Maas. Ter aanvulling op het transportbedrijf begon Piet Rutten in 1965 een garagebedrijf en een motorbrandstoffen verkooppunt. Vanuit een klein hokje met het embleem van Caltex op het dak werden de eerste klanten geholpen. In de loop der jaren is het bedrijf veranderd en uitgebreid.

Het tankstation is altijd zeven dagen per week geopend geweest. Naast de hulp van de familie heeft ook menig jeugd uit Katwijk en Cuijk ons geholpen om onze klanten van dienst te zijn. Ook bij het verlenen van service als het verwisselen van de lamp, vervangen van de ruitenwissers, het vullen van antivries of olie. Indien nodig was hulp altijd dichtbij. Je hoefde als medewerker alleen maar te drukken op de 'zoemer'-knop en hulptroepen kwamen aangesneld.

Na ruim 50 jaar met veel plezier gewerkt te hebben, is op zaterdag 31 maart 2018 voor het laatst de deuren van het service station aan de Liefkeshoek open. Frans zal nog doorgaan met het garagebedrijf Rutten op de Lange Beijerd in Cuijk. "Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de trouwe klandizie in al die jaren", laat de familie Rutten weten.


Meer berichten