V.l.n.r. Julius Heijnen, Marlous van Megen, Heidi van Werkhoven en Sjors Hofmans.
V.l.n.r. Julius Heijnen, Marlous van Megen, Heidi van Werkhoven en Sjors Hofmans.

Interactieve open dag Medipoort

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Nieuwsgierig naar de zorgbedrijven die te vinden zijn in Medipoort in Cuijk? Bezoek dan op zondag 8 april van 11.00 tot 14.00 uur het voormalig Rabobank-gebouw aan de Spinding in Cuijk. Op interactieve wijze presenteren de bedrijven zich dan aan het grote publiek.

Julius Heijnen van Rebis Kinder Psychiatrisch Centrum vertelt wat er zoals te beleven valt. "Bij ons gaan we bijvoorbeeld in groepjes aan de slag met een opdracht, bij de fysio kun je allerlei oefeningen doen en de podotherapeut maakt een blauwdruk van je voet." "En dat is nog lang niet alles", voegt Sjors Hofmans van Fysiotherapie Hofmans van Benthum daar enthousiast aan toe. "Medipoort beschikt over een lift; dus zelfs als je minder mobiel bent, kun je komen genieten."
"We hebben natuurlijk gedacht aan de innerlijke mens", lacht Heidi van Werkhoven van Logopediepraktijk H.J. van Werkhoven – Spronk. "We verklappen nog niets, maar het ligt helemaal in lijn van ons centrum." "Voor de kinderen hebben we daarnaast een springkussen, kleurplaten en allerlei tekenmateriaal", aldus Marlous van Megen van de Cuijkse Psychologen Praktijk.
Sinds eind vorig jaar zijn verschillende zorgpartijen in Medipoort samengebracht. Naast Fysiotherapie Hofmans van Benthum, Rebis Kinder Pyschiatrisch Centrum, Cuijkse Psychologen Praktijk en Logopediepraktijk H.J. van Werkhoven – Spronk zijn dat Huisartsenpraktijk Traverse, Apotheek Cuijk, Stichting Pantein, Indigo, Psychotherapie De Haas, Baseline Diëtisten, Prikpost Canisius Ziekenhuis, Dermediq, Podotherapie Hermanns, Relatie- en gezinstherapie Relatief en Mardett Hypnose Therapie. Er zijn daarnaast nog enkele ruimtes beschikbaar. Voor meer informatie over de ruimtes: info@highinvest.com. Open dag Medipoort is op zondag 8 april van 11.00 tot 14.00 uur aan Spinding 13 in Cuijk.

Meer berichten