Lilian en Eef Mooij. (foto: Aileen van Tilburg)
Lilian en Eef Mooij. (foto: Aileen van Tilburg)

't Drummerke: van alle markten thuis

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Lekker uiteten, gezellig borrelen, een goed verzorgde catering of een zaaltje huren. Bij 't Drummerke in Boxmeer kan het allemaal. Echtpaar Eef en Lilian Mooij runnen de horecagelegenheid.

Voor chefkok Eef is het restaurant al jaren vertrouwd terrein. Hij nam het over van zijn ouders, die op de locatie een doe-café runnen. Inmiddels heeft hij er samen met zijn vrouw Lilian een eigen draai aan gegeven. "Wat ons onderscheidt? Wij hebben lekkere menu's voor elke portemonnee", vertelt Lilian. Eef vult aan: "Vier keer per jaar wisselen we de kaart. Daarnaast hebben we een maandmenu, een verrassingsmenu en chef's specials." Sinds een tijdje is het restaurant ook op zondagmiddag vanaf 12.00 uur geopend. Gasten zijn dan van harte welkom om te borrelen. Er zijn speciale, zeer uitgebreide, borrelplanken samengesteld. Daarnaast staan er op de kaart ook een aantal lekkere kleine hapjes en lunchgerechten. Het is ook zeker de moeite waard om op maandag, woensdag of donderdag een borrel te komen drinken. Speciaalbieren van de tap zijn dan slechts 2,50 euro en een wijntje drink je dan voor 3 euro.

Zaaltje
Geef je een feestje? Ook dan kun je bij 't Drummerke terecht. Er is een prachtig zaaltje beschikbaar. Geschikt voor 20 tot 70 personen. "Ruim, maar toch intiem", aldus Lilian. "Wij kunnen zorgen voor een passend arrangement. Van een hapje en een drankje tot een compleet buffet. Alles is mogelijk", aldus Eef.

Het ondernemerspaar is constant bezig met vernieuwen. Zo is ook het concept ''plenkskes oavond' ontstaan. "Dat is een diner op planken. In vijf gangen krijgen de gasten verschillende gerechten opgediend in een bepaald thema. De gasten maken tevens kans op een gratis 'plenkskes oavond'." De eerstvolgende 'plenkskes oavond' is op zaterdag 21 april, het thema is Italië. Reserveren is nog mogelijk. Meer info op www.drummerke.nl.

Meer berichten