Afbeelding

Bandenservice Cuijk: "Wij gaan voor korte lijntjes en persoonlijk advies!"

Zakelijk 1.209 keer gelezen

CUIJK | Al ruim 35 jaar is Bandenservice Cuijk een begrip in de regio. Klanten kunnen er terecht voor een APK, onderhoud en uiteraard het wisselen van zomer- en winterbanden. "Wat ons onderscheidt? De goede, persoonlijke service", vertelt eigenaar Karel ten Haaf.

Karel nam het bedrijf zo'n acht jaar geleden over. Toen was de zaak nog gevestigd in Katwijk. Inmiddels heeft Karel een prachtig pand aan de Ewinkel in Cuijk. Er is volop ruimte en dat is ook wel nodig, want er liggen duizenden banden opgeslagen. "We hebben een hele vaste klantenkring die hier jaarlijks hun winter- en zomerbanden stallen", legt Karel uit. Uiteraard zijn er ook nieuwe banden verkrijgbaar.

Natuurtalent
Karel begon zijn loopbaan als timmerman. "Maar door de crisis moest ik noodgedwongen een carrièremove maken", legt hij uit. Hij gaat aan de slag bij zijn schoonvader; de eigenaar van Taxi Van Dijk. Eerst om een handje mee te helpen met de bouw van het nieuwe pand en later 'rolt' hij zo de werkplaats op. Karel blijkt een natuurtalent. "Ik heb het vak geleerd door te doen", zegt hij.

Service
Als de kans zich voordoet om Bandenservice Cuijk over te nemen, twijfelt hij geen moment. "Dat zag ik wel zitten!" Inmiddels heeft hij een grote klantenkring opgebouwd. "Wat klanten waarderen is dat wij hele goede service bieden. Is er een kleinigheidje met je auto zoals een kapotte lamp? Dan vervangen wij die gewoon even. Wij sturen niet voor elke poespasje een rekening."

Persoonlijk advies
Ook op het gebied van de banden kunnen klanten rekenen op persoonlijk advies. "Wij kijken echt naar wat de beste band voor jou is. Rijd je veel door dorpen? Of juist op snelwegen? En hoe is je rijstijl? Dat speelt allemaal mee bij het uitkiezen van een goede band."

Lokaal
Voor Karel is het lokale karakter van zijn zaak van groot belang. "Hier in de regio is de gunfactor naar andere bedrijven heel erg groot. Wij doen veel voor andere bedrijven en andersom als ik wat nodig heb, ga ik ook graag naar een lokale partij."

Meer informatie
Bandenservice Cuijk is gevestigd aan Ewinkel 12 in Cuijk. De zaak  van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.bandenservicecuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant