Matthieu Verheijen zet met Vertamon stap in de toekomst

  •   keer gelezen   Zakelijk

BEERS | Voor alle soorten overkappingen, sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren en zonwering is Vertamon in Beers vanaf deze maand het adres. Voor particulier en bedrijf staat ondernemer Matthieu Verheijen klaar met Verheijen Technische Applicaties en Montage aan de Hoefseweg 2 in Beers.

Door Jos Gröniger

De ervaren montagespecialist die al vijftien jaar in de branche actief is en voornamelijk in opdracht werkte is voortaan ook leverancier van de kunststof en aluminium producten. "We hebben hier aan de Hoefseweg een eigen showroom met de topmodellen zodat we de klanten een goed beeld kunnen schetsen", zegt Matthieu Verheijen.

Tijd rijp
De specialist leverde al enige jaren als zelfstandig leverancier vanuit zijn huis in Cuijk. "Hier in Beers zijn de mogelijkheden vele malen groter. Ik achtte de tijd rijp om me meer toe te gaan leggen op het totale pakket, van het aanbieden van de producten tot het monteren aan huis en bedrijf", zegt Verheijen, die vanaf deze maand ook mensen ontvangt in zijn splinternieuwe showroom. "Ook dat is een uitdaging. Ik geef mensen graag een passend advies en raad hen het product aan dat bij hun woning of bedrijf het beste tot zijn recht komt."
Het gegeven dat Vertamon nu ook dealer is van zonwering, deuren en overkappingen heeft nog een ander belangrijke bijkomstigheid. "Nog meer dan ooit kan ik achter de geleverde materialen staan, ik adviseer ook bij de keuze. Daarnaast heb ik voortaan eigen producten en lijnen. Ik kies voor de eigen kwaliteit. En dat tegen de scherpste prijs."

Terrasoverkappingen
Steeds meer mensen kiezen voor comfort in de tuin. Direct tegen het huis geplaatste terrasoverkappingen raken steeds meer in zwang. Vertamon biedt een groot aantal mogelijkheden om in eigen tuin te verblijven ook als het weer het eigenlijk niet toelaat. "We zijn niet langer gebonden aan standaardmaten en kunnen een overkapping overal plaatsen. En wie van zijn overkapping een tuinkamer wil maken laat er glazen schuifwanden van 10 mm in plaatsen. Je kunt dan het hele jaar door beschut buiten zitten. Er zijn terrasoverkappingen uit diverse soorten aluminium maar ook uit hout met policarbonaat platen als dak", vertelt Verheijen. Ook hier presenteert Vertamon diverse lijnen. Sinds kort is er een in samenwerking met het bedrijf ontwikkeld profiel dat beduidend zwaarder is en daardoor geschikt is voor een grotere overspanning en uitval. "Dat maakt het aantal mogelijkheden weer een stuk groter", zegt Matthieu Verheijen.
Voor wie naast beschut nog in de schaduw wil zitten biedt Vertamon zonweringsystemen. "Er zijn screens die over de overkapping bewegen maar ook plaatsen we knikarmschermen."

Deuren
Vertamon is naast overkappingen een prominent dealer en montagebedrijf van verschillende soorten deuren voor garage en bedrijfsloods. Het assortiment is groot en toegespitst op de toepassing. Er zijn sectionaaldeuren voor het afsluiten van de garage bij het woonhuis en maar ook voor bedrijfshallen. "Onze specialisatie is groot, van standaard elektrisch bediende sectionaaldeur tot op maat gemaakte garagedeuren. Voor een snelle doorgang leveren we openslaande deuren", zegt Verheijen. Voor het uiterlijk en kleur van de deuren is er ook grote keuze. "Daar gebruiken we geïsoleerde designpanelen van 40 mm voor."
Vertamon levert en plaatst ook de sectionaaldeuren voor bedrijfsloodsen. "Dit noemen we overheaddeuren", zegt Verheijen, die met trots vertelt dat Vertamon ook de installateur van deuren van ons eigen merk Vertamon en Condoor is. "Hier leveren we eveneens maatwerk. Het inmeten en monteren doen we helemaal in eigen beheer. Het eigen merk deur leveren we tegen de aller scherpste prijs!!

Bediening
De genoemde deuren kunnen handmatig en elektrisch bediend worden. De montage en het plaatsen van de elektrische installatie neemt Vertamon ook voor zijn rekening. "We onderhouden nauwe contacten met leveranciers en weten alle eigenschappen van de verschillende aandrijfsystemen. Van de solide merken Somfy en Marantec. Voor een juist advies en het leveren van een totaalpakket ben je bij ons aan het goede adres", zegt Matthieu Verheijen.

Service en onderhoudHuiseigenaren en ondernemers die onderhoud aan de sectionaaldeuren en openslaande deuren willen laten uitvoeren zijn niet aangewezen op het oorspronkelijke montagebedrijf. "Ook al is het product niet van ons afkomstig, we nemen desgewenst natuurlijk wel het onderhoud voor onze rekening", zegt de Vertamon-eigenaar, "We zijn helemaal thuis in deze branche en ook als het om het technische aspect gaat staan we voor iedereen klaar. Daarnaast zijn we ook erkend keuringsbedrijf. Automatisch bewegende deuren van bedrijfshallen moeten periodiek gekeurd worden. De keuringen verrichten wij ook, door het hele land", zegt Verheijen.

Boomstamtafels
Nieuwe loot aan de Vertamon-stam is de boomstamtafel. "Deze robuuste en stijlvolle tafel hebben we voortaan in ons assortiment. Het blad is in zijn geheel gezaagd uit een boomstam. Dit is een uniek natuurproduct, en het mooie is dat geen enkele tafel uit deze lijn identiek is. De boomstamtafels zijn leverbaar met verschillende soorten onderstellen. Bovendien is het blad weerbestendig behandeld. De boomstamtafel sluit fantastisch aan bij de strakke terrasoverkapping. Het maakt het plaatje compleet! Ook hier hebben we modellen in onze showroom", zegt Matthieu Verheijen.

Vertamon Terrasoverkappingen en garagedeuren, Hoefseweg 2 5437PS Beers.

Telefoon 06-22682150. Internet www.vertamon.nl en www.automatischegaragedeur.nl.

Meer berichten