Jos Derks van Handyman.
Jos Derks van Handyman.

Handyman Boxmeer: "Problemen oplossen, daar zijn wij voor!"

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | "Problemen oplossen, daar zijn wij voor!", vertelt Jos Derks van Handyman in Boxmeer enthousiast. De ondernemer is al ruim achttien jaar een vertrouwd gezicht in de Kloostertuin. Bij Handyman kun je terecht voor alle onderdelen en accessoires voor elektrische huishoudelijke apparaten. Je kunt het zo gek niet bedenken of Jos heeft er wel een oplossing voor.

Van cartridges, tot smartphone en tablet accessoires, toetsenborden, muizen, kabels, afstandsbedieningen, schoonmaakproducten van HG en alles op het gebied van stofzuigers; bij Handyman vind je het allemaal. "Het is zonde om iets meteen weg te gooien, want met een kleine reparatie gaat het vaak weer jaren mee." Klanten kunnen apparaten waar iets aan schort meenemen naar de winkel en kunnen daar rekenen op deskundig advies. "Online bestellen kan ook via www.handyman.nl. In onze webshop hebben we alles! Maar vaak is even langskomen net zo makkelijk. Dan weet je ook zeker dat je met het juiste product naar huis gaat. Bovendien zeg ik altijd: 'Wees loyaal, koop lokaal'", glimlacht Jos.
Sinds een tijdje verkoopt Handyman in Boxmeer ook de lijn van Vitility. Zij bieden hulpstukken zoals handgrepen voor in de douche, aangepast bestek, schoenlepels, maar ook rollators.
Zondag 22 april is er van 12.00 tot 17.00 uur koopzondag in Boxmeer. Bij Handyman geeft Jos demonstraties met stofzuigers. Al jaren heeft hij de bekende 'Henry' en 'Hetty' in het assortiment. "Dat zijn zeer krachtige stofzuigers met een heel laag energieverbruik", zegt Jos. Meer info staat op www.handyman.nl of kom langs: Kloostertuin 3-5 in Boxmeer.

Meer berichten