SNS hield een succesvolle bespaardag.
SNS hield een succesvolle bespaardag.

SNS Bespaardag in Boxmeer was een groot succes

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Het Boxmeerse filiaal van SNS hield zaterdag 14 april de een Bespaardag. "We kunnen terugkijk op een geslaagde dag', laat SNS weten.

Via een gratis berekening lieten de adviseurs de klanten zien dat er veelal direct kan worden bespaard op het betaal-, spaar- en verzekeringspakket. "En dat betekent: maandelijks euro's overhouden!", aldus SNS.

Ook was er een SNS Hypotheekadviseur aanwezig die dag die voor de bezoekers gratis vaststelde hoeveel zij op hun hypotheeklasten konden besparen. In sommige gevallen leidde dit tot een voordeel van wel honderden euro's per maand.
Ter afsluiting kregen de mensen na het gesprek ook nog een handige goodiebag mee naar huis. Want ook in en om het huis kan er geld worden bespaard.

"Heeft u nou onze Bespaardag gemist? Geen probleem: besparen kan altijd en als u tijd heeft, bezoek vrijblijvend onze SNS Winkel in Boxmeer. Dan helpen wij u graag verder", besluit SNS.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met een van de adviseurs bel naar 030-6333000 of ga naar www.snsbank.nl.

Meer berichten