Jan van de Hulsbeek.
Jan van de Hulsbeek.

Scoor je eigen oranje elftal bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek

Zakelijk 280 keer gelezen

WANROIJ | Het WK voetbal gaat deze week van start. Zonder Nederland helaas, maar wil jij toch een oranje elftal? Dan ben je bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij aan het juiste adres. Tijdens het WK, van 14 juni tot 15 juli, krijg je daar namelijk elf + één goudwindes voor maar 11 euro. "Een elftal met een reservespeler", lacht Jan van de Hulsbeek.

Goudwindes zijn vissen die in elke vijver goed tot hun recht komen. En Jan kan het weten, want hij is al jaren dé vijverspecialist van de regio. Van filters, tot pompen, folie, maar ook planten en vissen; in het Wanroijse tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt om jouw perfecte vijver te creëren. "Op dit moment zijn de zwemvijvers erg populair. Dat zijn zwembaden zonder chemicaliën. De natuur doet het werk om het water schoon te houden."

Vaderdag
Zondag 17 juni is het Vaderdag. Wil je goed voor de dag komen? Zorg dan voor een leuk cadeautje. "We hebben een leuke actie, namelijk een zak Hikari visvoer ter waarde van 49,95 euro, voor slechts 39,95 euro", vertelt Jan. Uiteraard kun je ook voor andere cadeauartikelen bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek terecht. Als je het echt niet weet, ga dan voor de cadeaubon.
Voor meer informatie kijk op
www.tuincentrumjanvandehulsbeek.nl
of kom langs bij het Tuincentrum aan Oosteind 1 in Wanroij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant