Bandenservice Cuijk wordt Premio Banden + Autoservice.
Bandenservice Cuijk wordt Premio Banden + Autoservice.

Bandenservice Cuijk wordt Premio Banden + Autoservice

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Premio Banden + Autoservice Cuijk is vanaf deze week een feit! Na toetreding tot het netwerk van Uw Bandenspecialist in 2013, maakt Bandenservice Cuijk nu de overstap naar Premio. Een mooie stap voor de vestiging en het netwerk in Nederland.

Premio Banden + Autoservice Cuijk was lid van van de formule "Uw Bandenspecialist". Met de overgang naar Premio start het bedrijf onder de leiding van Karel ten Haaf aan een nieuwe periode waarbij verdere uitbreiding van de services naar de klant op gebied van complete autoservice en onderhoud gerealiseerd wordt.

"Door de ondersteuning van Premio kunnen wij ons nog beter profileren op het gebied van banden en autoservice. Wij kunnen onze klant door de aansluiting bij Premio en het aanbieden van APK en compleet onderhoud nog beter van dienst zijn", aldus Karel ten Haaf.

Voor het Premio netwerk is de uitbreiding een succes.

"Deze regio was voor Premio nog een 'witte vlek'. Nu kan ook dit deel van Nederland kennis maken met onze Premio retailformule waarbij alles gericht is op service en vertrouwen in combinatie met de beste prijs/kwaliteit van producten en diensten", verklaart GDRP Retail Development Manager, Martijn van de Meent.

Premio Cuijk heeft tot 30 Juni een Cashback actie lopen, in de maand Juli zal Premio Cuijk geen montagekosten hanteren bij aanschaf van Goodyear en/of Dunlop banden.

Premio Cuijk is gevestigd aan Ewinkel 12, 5431 ND in Cuijk. Voor meer informatie neem contact op via 0485-317516 of info@bandenservicecuijk.nl.

Meer berichten