City Resort Hotel Mill sluit z'n gasten op!

  •   keer gelezen   Zakelijk

MILL | Bij City Resort Hotel Mill zijn er sinds kort maar liefst zes hotelkamers ingericht als Escaperoom! Mogelijk dat zelfs topvoetballer Wesley Sneijder zich met enkele teamgenoten aan deze uitdaging gaat wagen...

Bezoekers worden uitgedaagd om door het uitvoeren van diverse pittige opdrachten en puzzels zo snel mogelijk – maar binnen een uur – te ontsnappen uit de kamer. En dat is voor de meesten geen gemakkelijke opgave. De gasten worden continu gemonitord. Als ze er echt niet uit dreigen te komen is het personeel niet te beroerd om via de televisieschermen een hint te geven. Of niet natuurlijk… De Escaperooms zijn te boeken in combinatie met verschillende eet- en drinkarrangementen in het restaurant London Street en aanvullende activiteiten die City Resort Hotel Mill aanbiedt zoals bijvoorbeeld wandklimmen, handboogschieten, midgetgolf onder het voormalig Duitse marinevliegtuig, de 'Brequet Atlantic 1150' dat is omgetoverd tot een luxueus verblijf voor een unieke hotelovernachting op tien meter hoogte, Arrow Combat, Bumper Balzz, speleologie, wellness, fitness, diverse sport- en spelactiviteiten, de Adventurebaan met Heli-Jump (sprong uit een helikopter) en ga zo maar even door.
Twee van de Escaperooms – die met het thema New York en London – zijn ingericht als reguliere hotelkamers waaruit ontsnapt moet worden. Bijzonder aan deze kamers is dat ze ook geschikt zijn om te boeken voor twee personen. De vier andere kamers hebben de volgende thema's: Cruise, The Pub, Summer en Winter.
En als Wesley Sneijder (die met zijn club Al-Gharafa uit Qatar is neergestreken in Mill voor een trainingskamp) op zoek is naar een extra uitdaging: dan kan hij in zijn eigen hotel dus ook terecht in één van de Escape-rooms.
Meer info op www.uitjesmill.nl of www.escapemill.nl.

Meer berichten