Uit handen van Dennis Janssen van Sport 2000 Van Neerven nam Ralf samen met zijn kinderen Stijn en Jinthe de prijs in ontvangst.
Uit handen van Dennis Janssen van Sport 2000 Van Neerven nam Ralf samen met zijn kinderen Stijn en Jinthe de prijs in ontvangst.

Ralf Fleuren uit Gennep winnaar WK-poule De Maas Driehoek

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Ralf Fleuren is de gelukkige winnaar van de WK-poule De Maas Driehoek. De Gennepenaar voorspelde het verloop van het WK voetbal als beste uit het lezersgebied van deze krant. Uit handen van Dennis Janssen van Sport 2000 Van Neerven in Boxmeer mocht Ralf afgelopen zaterdag de hoofdprijs in ontvangst nemen; een origineel voetbalshirt van het Nederlands elftal.

In de familie Fleuren houden ze wel vaker poulewedstrijden als er een WK of EK voetbal plaatsvindt. "Meestal winnen de dames deze", lacht Ralf. Dit keer kwam het er in de familie niet van waardoor werd besloten mee te doen aan de WK-poule van deze krant. Met succes. En ook wat geluk volgens Ralf. Hij blikt terug op een 'verrassend' WK. "Het was een mooi WK met verrassende wendingen. Zo ging Duitsland er in de groepsfase uit en werd voor het eerst gebruikgemaakt van de videoscheidsrechter, wat soms leidde tot rare besluiten." Dat Duitsland er vroeg uitvloog, had Ralf niet verwacht. Hij had ons buurland voorspeld als finalist in de eindronde tegenover Frankrijk. "Duitsland is op het vorige WK tot de finale gekomen. Had gedacht dat ze nu eveneens ver zouden komen net zoals Frankrijk, een land met veel goede spelers." Hoewel Kroaat Luka Modric is uitgeroepen tot speler van het toernooi vindt Ralf dat een Belgische speler de titel verdiende. "België speelde leuk, aanvallend voetbal. Ik vind Eden Hazard en Thibaut Courtois de beste spelers." Sport 2000 Van Neerven is gevestigd aan Den Entrepot 5 in Boxmeer. www.sport2000.nl.

Meer berichten