Hier wordt het nieuwbouwplan Vivellihof
Hier wordt het nieuwbouwplan Vivellihof (Foto: )

Nieuwbouwplan Vivellihof in Haps: de bouw gaat starten!

  •   keer gelezen   Zakelijk

HAPS | Aan de Margrietstraat te Haps wordt in oktober gestart met bouw van de negentien woningen in het plan Vivellihof. Inmiddels zijn er ruim voldoende woningen verkocht om het plan te kunnen realiseren.

Daarmee wordt er ook in de kernen voorzien in de woningbehoefte en de leefbaarheid vergroot. Bij de ontwikkeling van het plan is veel aandacht besteed aan woningen voor specifieke doelgroepen als starters en senioren. Voor mensen die een grondgebonden woning zoeken met alle woonfuncties op de begane grond zijn er vijf levensloopbestendige woningen opgenomen in het plan. Met de rij- en hoekwoningen is er aanbod voor zowel starters als doorstromers. Daarnaast heeft Bulkens Architecten gezorgd voor architectuur die past bij de locatie en het karakter van Haps.
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout heeft de bouwhekken inmiddels rondom het bouwterrein geplaatst. De sloop van het bestaande pand wordt in de komende weken afgerond en aansluitend staat voor half oktober de start van de bouw in de planning.
Na een aanwezigheid van bijna 40 jaar in Haps is Vivelli Healthclub verhuisd. Aan de Spinding 6 te Cuijk is recent met succes een gloednieuwe vestiging geopend.
De voortgang van het bouwplan Vivellihof is te volgen via de projectwebsite www.vivellihof.nl en de website van Jan Oosterhout Ontwikkeling (www.janoosterhoutontwikkeling.nl). Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij bij Makelaardij Martijn Willems.

Meer berichten