De ondernemers van Regiobank.
De ondernemers van Regiobank. (Foto: Aileen van Tilburg)

Kinderspaarweek bij de RegioBank

  •   keer gelezen   Zakelijk

REGIO | "Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld", vindt de RegioBank. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweek. Bij de RegioBank-kantoren in Cuijk, Boxmeer, Oeffelt, Overloon en Wanroij is het van 15 tot en met 19 oktober een feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij een leuk cadeautje uitkiezen en direct mee naar huis nemen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. "We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen. En JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen", aldus de ondernemers.
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar. JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. "Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is." www.regiobank.nl.

Meer berichten