Slaapsfeer in Beers houdt een magazijnuitverkoop.
Slaapsfeer in Beers houdt een magazijnuitverkoop. (Foto: )

Slaapsfeer Beers houdt magazijnuitverkoop

  •   keer gelezen   Zakelijk

BEERS | Slaapsfeer in Beers houdt vanaf donderdag 11 oktober een grote magazijnuitverkoop. "er zijn aanbiedingen met wel vijftig procent korting en diverse producten hebben zeer scherpe meeneemprijzen. Zeker de moeite waard om te komen kijken", aldus Slaapsfeer.

"Deskundigheid, advisering, service en toegankelijkheid; dat zijn de kernwaarden van Slaapsfeer. We hebben in Beers, Beuningen en Groesbeek grote showrooms om mensen te inspireren. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, omdat we begrijpen dat mensen een bed niet vaak kopen en het moeilijk te doorgronden is wat je kunt kopen. Aan ons de taak om een grote keuze te bieden, te ondersteunen met advies, om de juiste keuze te maken en uit te leggen waarin de producten in prijs en kwaliteit verschillen", vertelt een woordvoerder van Slaapsfeer.

"Dat er geen matrassen bestaan die voor iedereen geschikt zijn, omdat iedereen anders is. Wij vinden het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt, binnen wat mensen kunnen of willen betalen. Wil je persoonlijk advies en de verschillende bedden ervaren? Het enige is dat je naar een winkel moet gaan in plaats van bestellen vanaf de bank. Maar wees eerlijk; wanneer je een investering, in je gezondheid en waarop je een derde van je leven doorbrengt, doet; dan wil je toch weten, voelen en ervaren wat je koopt?", aldus Slaapsfeer.

Tijdens de magazijnleegverkoop is de winkel aan de Gildeweg 17 in Beers ook geopend.

"In totaal bedient de Slaapsfeer Groep nu heel intensief het gebied Nijmegen – Venlo – Den Bosch met 6000m2 keuze, altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar. Ook is het parkeren bij al onze vestigingen gratis."

Korting
"Door de toevoeging van twee nieuwe filialen is het nu de eerste keer voor onze jaarlijkse magazijnuitverkoop met drie winkels. We pakken dit dus groots aan! Op enorm veel boxsprings, matrassen, kasten, slaapkamers, dekbedden, kussen, hoeslakens en nog veel meer zijn er hoge kortingen. Zo zijn er aanbiedingen met wel 50 procent korting op bepaalde artikelen, of soms zelfs meer 'meeneemprijzen'. Maar let op: op is op, sla uw slag."

Meer informatie
De publieke magazijnuitverkoop start op donderdag 11 oktober 2018 in Beers aan de Gildeweg 19.

Kijk voor meer informatie op de website van Slaapsfeer: www.slaapsfeer.nl.

Slaapsfeer heeft vestigingen in Groesbeek, Beuningen en Beers.

Meer berichten