Het team van Tuincentrum Olieslagers in Boxmeer is al in kerstsfeer. (foto: Ingrid Driessen)
Het team van Tuincentrum Olieslagers in Boxmeer is al in kerstsfeer. (foto: Ingrid Driessen) (Foto: )

Ho, ho, ho! Kerstshow Olieslagers gaat van start

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Tel jij de nachtjes af tot dat het Kerstmis is? Dan mag je de kerstshow bij Tuincentrum Olieslagers in Boxmeer absoluut niet missen! De opening is zondag 14 oktober en de familie Olieslagers en hun team pakken dit jaar groter uit dan ooit. "Het is voor het eerst dat we een officieel tintje aan de opening geven", zegt Diny Olieslagers.

Door: Aileen van Tilburg

Al maanden wordt er hard gewerkt om de winkel van ruim 5000 vierkante meter om te toveren tot een echt kerstparadijsje. De eerste kerstballen zijn inmiddels al over de toonbank gegaan en het personeel is klaar voor het gezelligste seizoen van het jaar. "We hebben flink verbouwd", vertelt Bart Olieslagers. "Niet alleen voor de kerst, maar ook om onze sfeer artikelen nóg beter tot hun recht te laten komen." En dat is gelukt. Diverse woonaccessoires worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd in een huiselijke sfeer. Er is van alles te koop om het binnen gezellig te maken tijdens de donkere herfst- en winterdagen. Er is voor ieder wat wils in verschillende thema's. Dat geldt ook voor de diverse kerstartikelen."We zijn er helemaal klaar voor!"

Tijdens de opening van de kerstshow zorgt smartlappenkoor De Harde Kern van 13.00 tot 17.00 uur voor een vrolijke muzikale noot. Het koor dat bestaat uit bijna honderd leden krijgt letterlijk een fantastisch podium in het tuincentrum. "Wij hebben aangeboden om te komen zingen, want we vonden het tijd om de familie Olieslagers een keer zelf in de bloemetjes te zetten!", vertelt dirigent Gerard van Beuningen enthousiast.
Naast het podium waar het smartlappenkoor zingt, komt een gezellig horecapleintje waar bezoekers kunnen genieten van wat lekkers in winterse sfeer. "Denk aan wafels, glühwein en warme chocolademelk en een ballenbak voor de kinderen." Uiteraard zijn de nieuwste kerstartikelen te koop.

Bezoekers zijn zondag 14 oktober van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij Tuincentrum Olieslagers, Het Zand 18 in Boxmeer. De zaak is tot en met de kerstdagen elke zondag open. Meer info staat op:
www.tuincentrumolieslagers.nl.

Meer berichten