Foto:

Result Care heeft oplossing artrose

  •   keer gelezen   Zakelijk

MOLENHOEK | Vitaal blijven; dat is de missie van Result Care. Mensen die klachten ondervinden door artrose zoals pijn of stijfheid zijn bij de praktijk in Molenhoek aan het juiste adres. "Wij kijken naar het complete plaatje", aldus praktijkmanager Remco van der Veen.

Bij Result Care wordt de unieke combinatie van fysiotherapie, chiropractie en fitness aangeboden. "Cliënten die hier onder behandeling zijn, kunnen gratis sporten", vertelt Remco. In het multidisciplinair behandelcentrum werken vier chiropractors en zes fysiotherapeuten. Met ruim zesentwintig jaar ervaring, heeft de praktijk veel kennis in huis.
"Iedereen krijgt in meer of mindere mate te maken met artrose", weet chiropractor Ron van der Veen. "Het is het natuurlijk slijtingsproces van je lichaam. Op het moment dat het klachten op gaat leveren, is dat een probleem. Wij willen mensen bewust maken van een gezonde leefstijl. Dat heeft te maken met houding, gedrag, maar ook voeding. Zo kunnen we het proces van artrose vertragen en de pijn die ermee gepaard gaat, verminderen." Ron vult aan: "Onze ervaring is dat klachten na een aantal behandelingen al aanzienlijk afnemen. Het is vooral belangrijk om niet te lang met pijn of stijfheid rond te blijven lopen."

Gratis screening
Heeft u last van pijn of stijfheid? Neem dan vrijblijvend contact op met Result Care voor een gratis screening. "Dat is een fysiek onderzoek en een gesprek. Aan de hand daarvan wordt er gekeken of en wat wij kunnen doen", aldus Ron. Voor meer info kijk op www.resultcare.nl of neem contact op via 024 - 358 59 05 of info@resultcare.nl.

Meer berichten