Ton Weren.
Ton Weren. (Foto: )

Weren Interieurprojecten maakt unieke keukens op maat

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Een keuken helemaal naar jouw wensen samengesteld; Weren Interieurprojecten in Boxmeer maakt het mogelijk. "Voor mij is het allerbelangrijkste dat de klant tevreden is", aldus eigenaar Ton Weren.

Weren Interieurprojecten is gespecialiseerd in maatwerkkeukens. "Onze klanten komen van heinde en ver", vertelt Ton enthousiast. "Het hele gebied tussen Venlo en Nijmegen en soms nog wel een stukje verder", licht hij toe. "Het mooie van maatwerk is dat wij voor iedereen de perfecte keuken kunnen samenstellen. Alles wordt volledig naar wens gemaakt in onze eigen werkplaats." Klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en zeer goede service.

Kennis en ervaring
Er wordt niet alleen geadviseerd in de keuze van het ontwerp, maar ook meegedacht over materiaalgebruik. "Door onze kennis en ervaring in het bouwen van maatwerkkeukens en interieur kan elke specifieke inrichting en design door ons worden gerealiseerd." Het ontwerp wordt uitvoerig doorgesproken tot het voldoet aan de verwachtingen van de klant. "Nadat de ontwerpfase is afgerond, volgt een gedetailleerde planning van de productie en plaatsing van het interieur." Ton heeft service hoog in het vaandel staan. "Dat is heel belangrijk, nazorg hoort erbij. Ik wil dat klanten lang kunnen genieten van hun interieur."
De ondernemer begon zijn carrière als interieurbouwer. Op een dag begon het te kriebelen; hij wilde voor zichzelf beginnen! Een wens die hij altijd al koesterde. Vijftien jaar geleden startte hij Weren Interieurprojecten. Inmiddels zitten ze alweer bijna vier jaar in hun pand aan de Saxe Gothastraat 3 in Boxmeer. Al snel specialiseerde hij zich in maatwerkkeukens. Een gouden stap, want deze vormen nu de hoofdmoot van Weren Interieurprojecten. Behalve keukens maakt het bedrijf ook inloopkasten, bad- en televisiemeubels. "We kunnen een compleet interieur verzorgen", aldus Ton. Daarnaast worden er ook volledige winkelinrichtingen gemaakt.

Totaalplaatje
In de showroom krijg je een goede indruk van het vakmanschap van Ton en zijn team. Aan de hand van sfeervolle keukenopstellingen, ingebouwde kasten en schuifdeuren kunnen klanten inspiratie opdoen. "We proberen zoveel mogelijk variaties te tonen", zegt Ton terwijl hij door de showroom loopt.
Klanten die ook graag een maatwerkkeuken of -meubel willen, kunnen vrijblijvend een afspraak maken. Voor meer informatie en inspiratie kijk op
www.weren.nl. De zaak is gevestigd aan Saxe Gothastraat 3 in Boxmeer.

Meer berichten