De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg dit jaar.
De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg dit jaar.

Wie sleept de Ondernemersprijs in de wacht?

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK |  Wie gun jij de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg? Gaat jouw stem naar Erik Lanting van H&P Supermarkt in Siebengewald? Kies jij voor Geert Meulensteen van Mola BV in Beugen? Of ben jij overtuigd dat Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding BV in Cuijk gaat winnen?

De laatste dagen voor de bekendmaking zijn ingegaan… Voor de genomineerden een zenuwslopende tijd. Wat zou de jury beslist hebben? Zij bepalen tenslotte wie er met de felbegeerde juryprijs naar huis gaat. En hoe staat het met de campagne voor de publieksprijs? De afgelopen weken kon er gestemd worden, waarbij de strijd hevig is. Iedereen doet er alles aan om zoveel mogelijk stemmen in de wacht te slepen; van grote banners langs de straat tot aan paginagrote advertenties. Op dit moment gaat de strijd vrijwel gelijk op: Geert Meulensteen (34,3%), Renske van den Berg (33,3%) en Erik Lanting (32,4%). Toch wil dat niets zeggen voor de einduitslag. Er kan namelijk nog steeds online gestemd worden (https://www.deondernemersprijs.nl/ondernemersprijs-2018/breng-uw-stem-uit/) . Daarnaast vindt er vrijdagavond in de zaal nog een live-stemming plaats, waarvan de stemmen ook mee in de koker gaan. Tijdens deze avond zal ook bekend worden gemaakt welke ondernemer uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg de titel Opmerkelijk Ondernemer van het jaar in de wacht sleept. Voor hem of haar zal dit een grote verrassing zijn.

Laatste tickets
Heb je nog geen kaarten voor de Ondernemersavond? Reserveer dan nu snel je tickets via www.deondernemersprijs.nl/reserveer-kaarten/. De kosten bedragen 55 euro (excl. BTW) per toegangskaart. Een avond die je niet wil missen, aldus Ondernemersprijs-voorzitter Martin van Collenburg. "Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden met top-ondernemers uit de regio. Laat je verrassen door entertainment van hoog niveau. En sluit de avond af tijdens dé ondernemersborrel van het jaar met overheerlijke hapjes en drankjes. Tot vrijdag!"

Bereikbaarheid Schouwburg
Van Collenburg heeft daarbij nog één mededeling voor de gasten. "Hou er rekening mee dat de Grotestraat voor de Schouwburg opgebroken is. Parkeren kan aan de achterzijde van het bouw in de Kaneelstraat. Kom je met de fiets? Zet deze dan níet tegen het hekwerk bij de ingang. Wij willen de drie genomineerden namelijk met alle egards ontvangen in de Schouwburg."

Meer berichten