Van links naar rechts: Rob van den Broek, Bart Vink, Rob van Lieshout en Chris Jordans. (foto: John Smits, Bona Pictura)
Van links naar rechts: Rob van den Broek, Bart Vink, Rob van Lieshout en Chris Jordans. (foto: John Smits, Bona Pictura) (Foto: John Smits)

Exposanten Maasvallei Business Beurs

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | In de hallen van het Lion Center in Boxmeer wordt op woensdag 7 en donderdag 8 november de jaarlijkse Exposanten Maasvallei Business Beurs Boxmeer gehouden. Vorige week woensdag hield Maasvallei Netwerk al een voorproefje van de samenkomst met een exposantenbijeenkomst.

"Het was grandioos", blikt organisator Michel Hovenkamp terug. "Van de 100 exposanten die op de Business Beurs komen, kwam de helft een kijkje nemen. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ze kennis maken met elkaar." En dat is meteen waar het allemaal om draait tijdens de beurs op 7 en 8 november aan de Lionstraat in Boxmeer; door een divers programma kunnen ondernemers elkaar leren kennen op een persoonlijke manier zodat ze elkaar makkelijker weten te vinden in de toekomst. Michel: "Er zijn organisaties en bedrijven uit allerlei branches, sectoren, specialismen en werkgebieden vertegenwoordigd. Dat maakt het erg leuk en interessant." Bezoekers kunnen onder meer genieten van streekproducten, netwerkbijeenkomsten bijwonen en presentaties bezoeken van ondernemers uit de regio. De beurs is inmiddels uitverkocht. "Via onze website kun je een kaartje downloaden. Daarbij krijgt men twee consumptiebonnen als blijk van Brabantse gastvrijheid." Door de medewerking van bedrijven rondom de Lionstraat is er voldoende parkeergelegenheid. Verkeersregelaars leiden die twee dagen alles in goede banen. De toegang is gratis voor de zakelijke bezoekers die op vertoon van hun visitekaartje of toegangsbewijs de beurs kunnen bezoeken. Deze is beide dagen te bezoeken tussen 16.00 en 21.00 uur. Kijk ook op: www.maasvallei.net.

Meer berichten