Frank Verheijen in de nieuwe ruimte met hairworks. (tekst en foto: Jos Gröniger)
Frank Verheijen in de nieuwe ruimte met hairworks. (tekst en foto: Jos Gröniger) (Foto: )

'Hairworks is verrijking van onze salon'

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | De kappersbranche blijft in beweging. Ook Frank Verheijen Hairdesign uit Gennep gaat met de nieuwe trends mee. De kapsalon die twintig jaar bestaat is onlangs uitgebreid met een afdeling voor haarwerken.

Haarwerken zijn niet nieuw bij Frank Verheijen. "We verzorgen al veel langer haarwerken voor mensen die behandeld worden voor kanker of lijden aan de haarziekte alopecia, en ook voor mensen die dun haar hebben", zegt Frank. Van schaamte voor een haarwerk is tegenwoordig geen sprake meer. "Gelukkig rust op een haarwerk geen taboe. Mensen kijken er na een bezoek heel anders tegenaan. Zij raken enthousiast en willen vanaf dan juist een haarwerk", zegt hij. De keuze bij hairworks is enorm toegenomen. "We hebben confectiemodellen met synthetisch haar en maatwerk met echt haar. Voor ouderen of mensen die ziek zijn is confectie praktischer. Jongeren en trendgevoelige mensen kiezen vaker voor echt haar", zegt de kapper. "Bovendien worden haarwerken vergoed door de ziektekostenverzekeraars, mits je een verwijsbrief hebt. De vergoeding is vanaf 431 euro, en bij een aanvullende verzekering hoger." De haarwerken worden bij Frank Verheijen Hairworks aangemeten en afgestemd en zijn snel leverbaar. "Het is echt een verrijking van ons beroep, en het geeft heel veel voldoening dat we bijdragen aan het gemoed van de mensen. Het is een van de veranderingen die de kappersbranche ondergaan heeft, want ons vak blijft in beweging."
Frank Verheijen Hairdesign/Hairworks is gevestigd aan Spoorstraat 128A in Gennep. Kijk voor meer informatie op www.frankverheijenhairdesign.nl.

Meer berichten