Huub Derksen: "Klanten weten waar ze bij ons aan toe zijn."
Huub Derksen: "Klanten weten waar ze bij ons aan toe zijn."

'Klanten weten bij ons waar ze aan toe zijn'

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Assurantiekantoor Lambert Blonk Assurantiën in Boxmeer is volop in beweging. Betrouwbaarheid, toegankelijkheid, stabiliteit en een dosis enthousiasme vormen daarbij de sleutelbegrippen van eigenaar Huub Derksen en zijn team.

Bij Assurantiekantoor Lambert Blonk kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten terecht voor hypotheken, verzekeringen en bancaire diensten van de RegioBank. Wat veel ondernemers nog niet weten, is dat ze bij Huub tevens kunnen aankloppen voor ondernemersadvies. "We bieden niet alleen hulp bij het afsluiten van de juiste verzekeringspolis. Kunnen eveneens advies geven op het gebied van ondernemen. Indien gewenst gaan we met de ondernemer aan tafel om te sparren over het bedrijfsplan of andere aanverwante zaken. Ons assurantiekantoor beschikt over een groot netwerk waardoor we bijvoorbeeld de klant in contact kunnen brengen met een makelaar, jurist of notaris", zegt Huub die veel plezier haalt uit zijn werk als hypotheekadviseur. Met een lach: "Het is de leukste baan die er is. Ik mag een van de gelukkigste momenten van mensen in hun leven van dichtbij meemaken en hen helpen in die spannende tijd dat ze een huis kopen." Hij erkent dat zijn werk met een lach en een traan is. "We steunen mensen ook bij minder leuke financiële perioden in hun leven. Het is dan mooi om te zien dat ze mede door onze hulp er weer bovenop komen."

Betrouwbaar
Om klanten goed te kunnen helpen wordt zowel de 'ouderwetse' als digitale manier aangewend. "Deze combineren we met elkaar. Waar de een ons op social media vindt, brengt de ander liever een bezoek aan ons kantoor. Door ze meerdere opties te bieden, kunnen we hen allemaal op maat bedienen." Die persoonlijke aanpak komt onder meer terug in de appgroepen die worden aangemaakt, vertelt Huub. In die groep zitten klanten samen met hun hypotheekadviseur. "Mochten ze een vraag hebben 's avonds of in het weekend dan kunnen ze deze in de appgroep stellen. Wij komen er dan op terug. Zo hoeven ze niet lang te wachten op het antwoord." De laatste tijd zijn er wat wisselingen van de wacht geweest in het team. Zo ging Lambert Blonk – oprichter en naamgever van het assurantiekantoor - onlangs met pensioen en werd Bouke de Bruin wethouder van Boxmeer. Daarvoor in de plaats kwam onder meer Frank Beek. "We gaan hem in twee jaar tijd tot verzekering- en hypotheekadviseur opleiden. Hij begint het opleidingstraject bij de binnendienst en gaat uiteindelijk als hypotheekadviseur de buitendienst doen", licht Huub toe. "Sinds 1991 is ons kantoor aan de Bilderbeekstraat in Boxmeer gevestigd. We hebben een vast team. Daaruit blijkt dat we een betrouwbaar en stabiel bedrijf zijn. Klanten weten hierdoor waar ze bij ons aan toe zijn." www.lambertblonk.nl. Telefoon: 0485-572129.

Meer berichten