CrossFit is een 'back to basic' trainingsmethode die verschillende sporten combineert in één trainingsvorm. CrossFit is bedoeld voor iedereen die écht resultaat wil behalen.
CrossFit is een 'back to basic' trainingsmethode die verschillende sporten combineert in één trainingsvorm. CrossFit is bedoeld voor iedereen die écht resultaat wil behalen.

CrossFit Cuijk zoekt 10 testpersonen die één maand mee willen trainen

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | CrossFit Cuijk opende afgelopen juli haar deuren. Binnen Vivelli Healthclub is een speciale CrossFit ruimte ingericht voor de nieuwste trend op sportgebied. De belangstelling hiervoor is groot. Alleen blijft de groep 55-plus wat achter. Aangezien CrossFit voor iedereen geschikt is, wil CrossFit Cuijk dit 10 deelnemers laten ervaren. Zij mogen één maand lang gratis twee keer per week deze speciale CrossFit-trainingen voor 55-plussers volgen.

CrossFit is een 'back to basic' trainingsmethode die verschillende sporten combineert in één trainingsvorm. CrossFit is bedoeld voor iedereen die écht resultaat wil behalen. Het lichaam wordt op een manier belast zoals het ook in het dagelijks leven wordt belast. Dus fitness jij al jaren in een sportschool zonder echt je doel of resultaat te behalen? Krijg je te weinig begeleiding en vind je fitness saai? Dan is CrossFit wat voor jou! Je lichaam verandert wanneer je ouder wordt. Er zijn diverse nadelige veranderingen in je lichaam die gepaard gaan met het ouder worden, namelijk: afname van spierkracht, spiermassa, snelheid, lenigheid en de capaciteit van hart en bloedvaten. Maar ook een langzamere stofwisseling en kleiner reactievermogen. Door op latere leeftijd regelmatig te bewegen en fitnessoefeningen te doen, kun je alle nadelige veranderingen sterk vertragen. Fitness en training brengen talloze voordelen met zich mee: het proces van het ouder worden wordt vertraagd, een gelukkiger en gezonder gevoel, meer zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld, minder stress en spanning en sterkere spieren, gewrichten, pezen en botten. De spieren, gewrichten en pezen worden tevens leniger, de bloeddruk verlaagd en de weerstaand verhoogd.

Wil jij je in één maand sterker en fitter worden? Meld je dan aan voor deze groep. Aanmelden: crossfitcuijk@gmail.com. De eerste 10 zullen worden toegelaten en één maand gratis CrossFit mogen proberen.

Meer berichten