Nicole Geutjes is sinds 1 november actief in de uitvaartzorg. "Ik wil graag dienstbaar zijn, en ben tevreden als de nabestaanden dat zijn." (tekst: Jos Gröniger)
Nicole Geutjes is sinds 1 november actief in de uitvaartzorg. "Ik wil graag dienstbaar zijn, en ben tevreden als de nabestaanden dat zijn." (tekst: Jos Gröniger)

Nicole Geutjes Uitvaartzorg voor een persoonlijk en uniek afscheid

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | "Ik heb me altijd dienstbaar opgesteld voor iedereen, en met Nicole Geutjes Uitvaartzorg ga ik met dezelfde instelling verder." De Gennepse Nicole Geutjes heeft sinds 1 november haar eigen onderneming.

Van een carrièreswitch spreekt Nicole niet. In haar nieuwe beroep zet zij voort wat haar in haar vorige baan bij de Rabobank zo aansprak. "Ik wil er zijn voor de mensen, en wil iets voor hen betekenen. Ik zie het verwezenlijken van hun wensen als mijn doel. Als mensen tevreden zijn over mijn diensten dan ben ik dat ook." Persoonlijk, betrokken en uniek. Met deze kernwoorden gaat Nicole Geutjes zich onderscheiden in de uitvaartbranche. "Zoals ik zei, richt ik me op de wensen van de overledene en de nabestaanden, en door het begeleiden van de verzorging van de overledene tot na de afscheidsdienst blijf ik betrokken en sta de familie bij. Ik ben er om alle facetten van het afscheid te regelen zoals de familie dat graag wil. De rouwkaarten ontwerp ik in overleg en ook de uitvaart is volledig zoals de nabestaanden willen. Ik heb geen eigen rouwcentrum, maar kan de uitvaart op de gewenste locatie laten plaatsvinden." In de persoonlijke manier van werken, staan bij Nicole luisteren, inlevingsvermogen en betrokkenheid voorop. Het zijn sleutelwoorden voor het realiseren van een gedenkwaardig afscheid. De uitvaarverzorgster besluit met een advies. "Ook mensen die een uitvaartverzekering bij Dela, Monuta of Yarden hebben, kunnen mijn de uitvaart laten verzorgen. Je bent namelijk niet verplicht deze maatschappijen in de arm te nemen."

Meer berichten