Site nieuwbouwprojecten regio Nijmegen gelanceerd

  •   keer gelezen   Zakelijk

NIJMEGEN | Onlangs werd de website www.nieuwwonennijmegen.nl gelanceerd, een initiatief van vier gerenommeerde NVM Makelaars uit Nijmegen en omgeving. Dit zijn Ans Mol Makelaardij, Hans Janssen Garantiemakelaars, Makelaardij Twan Poels en Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Op deze site vind je naast de nieuwbouwprojecten die op dit moment in de verkoop zijn, ook de projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan. Geïnteresseerden kunnen op de website hun woonwensen kenbaar maken en krijgen vervolgens een op hun wensen toegespitst aanbod van nieuwbouwprojecten in de regio Nijmegen. Zo kun je op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod in Nijmegen en omgeving. Door een duidelijke checklist wordt het aanbod van nieuwbouwprojecten voor de bezoeker gefilterd op woonwensen. Daardoor wordt het steeds eenvoudiger om op de hoogte te blijven van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Nijmegen.

De makelaars uit de regio zorgen ervoor dat de informatie altijd up-to-date is. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief krijg je altijd het laatste nieuws. Met deze website wordt het nóg makkelijker om nieuwbouwprojecten te vinden en te volgen in regio Nijmegen.

Meer berichten