Bart Jonkers bij het gloednieuwe bedrijfspand aan Mandenmakerstraat 5 in Uden.
Bart Jonkers bij het gloednieuwe bedrijfspand aan Mandenmakerstraat 5 in Uden.

M. Jonkers Onderhoudsbedrijf breidt uit naar Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

HAPS/UDEN | Ze waren al actief in de regio Uden en zijn er sinds vorig jaar ook gevestigd; M. Jonkers Onderhoudsbedrijf. Het bedrijf dat zich specialiseert in riooltechniek, - reiniging,- inspectie en bestrating is volop in beweging. Het filiaal in Uden was dan ook een logische stap.

De Middenpeelweg werd tot voor kort gezien als grens waardoor werk in de regio Uden nog niet optimaal benut kon worden. Met de komst van het gloednieuwe bedrijfspand aan de Mandenmakerstraat 5 in Uden is dat verleden tijd. "Vanuit het filiaal in Uden bedienen wij de regio's Uden, Veghel, Oss, Den Bosch, Eindhoven en alle omliggende kerkdorpen", licht Bart Jonkers, eigenaar van de Udense vestiging, toe. De plannen voor een uitbreiding waren er al langer. "In 2015 is besloten een filiaal in Uden op te zetten. De grond werd aangekocht en in januari 2016 zijn we hier geopend."

Betrouwbare partner
M. Jonkers Onderhoudsbedrijf werd in 2006 opgericht in Haps door Mark en Nicole Jonkers. Al snel groeide het dienstverlenende bedrijf uit tot een betrouwbare partner voor de gezondheidszorg, industrie, gemeenten, particulieren en woningcorporaties. "Ook in de regio Uden zijn er tal van bedrijven in instellingen welke gebruik maken van ons dienstenpakket", vertelt Bart trots. De diensten waar Bart op doelt zijn uitgebreid. De voornaamste tak van het bedrijf is de riooltechniek naast een breed dienstenpakket in rioolreiniging, rioolontstopping, riool camera inspectie, rioolvernieuwing, ledigen van vetafscheiders en putten, reinigen van straatkolken en het aanbrengen van hemelwaterinfiltratie. "We bieden rioleringstechnieken van A tot Z. Van ontstoppen tot inspecteren", vertelt Bart. "Relining is er hier een van. Met deze techniek kunnen we leidingen door middel van een glasvezelkous gedrenkt in twee componenten hars renoveren. Er wordt dan als het ware een soort nieuwe leiding in de bestaande leiding gemaakt. Een veelzijdige techniek die steeds bekender wordt en ruim inzetbaar is, denk hierbij aan industrie-processystemen, woning coöperaties maar ook particulieren. Met relining kan onder meer stankoverlast worden verholpen en defecte leidingen worden gerepareerd."

Persoonlijk contact
Bij Jonkers staan zorgvuldigheid, flexibiliteit en een goede en efficiënte samenwerking hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft een 24-uursservice. Bart benadrukt dat persoonlijk contact hierbij erg belangrijk is. "We zijn heel flexibel. Mocht er een calamiteit zijn of iets anders, zijn we altijd bereikbaar. Dag en nacht. Je krijgt steevast een van ons aan de lijn. Er zit geen persoon tussen. Zo kunnen we direct tot actie overgaan. Merken dat dit wordt gewaardeerd." Het onderhoudsbedrijf is flink aan het groeien. Momenteel heeft het 12 medewerkers in dienst. "We willen op dezelfde voet
doorgaan. Willen betrokken blijven en onze klanten voorzien van een goede service", besluit Bart.

Kijk ook op www.jonkersriooltechniek.com. Telefoon filiaal Uden: 0413-726045, filiaal Haps: 0485-372544, 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Meer berichten