Het team van Morgana de Best-Noy in Boxmeer  (foto: Aileen van Tilburg)
Het team van Morgana de Best-Noy in Boxmeer (foto: Aileen van Tilburg) (Foto: )

Morgana de Best-Noy; al 120 jaar topkwaliteit en service

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Morgana de Best-Noy bestaat al vijf generaties. Bij het familiebedrijf aan de Steenstraat 144 in Boxmeer kunnen klanten terecht voor een eerlijk en persoonlijk advies voor het perfecte bed.

"Bij ons kun je terecht voor écht eerlijk advies", vertelt eigenaresse Anke de Best. "Het is tegenwoordig niet makkelijk om een passend matras te kopen. Het aanbod is zodanig groot dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. We helpen hen met het maken van de juiste keuze, gebaseerd op hun voorkeur, lichaamshouding en budget." Om mede het perfecte bed samen te stellen, heeft Morgana de Best-Noy de slaaptest in de showroom staan. Een innovatieve testruimte die nauwgezet de lichaamsvormen meet. Aan de hand daarvan wordt een advies op maat gevormd. "Dat betekent niet dat je automatisch op een duur matras uitkomt. Ook voor mensen met een wat smallere beurs hebben wij kwalitatief goede matrassen. Een groot deel van je leven breng je slapend door, dus een goed bed is erg belangrijk", zegt Anke die benadrukt dat een goed bed bestaat uit een passende afstemming tussen matras, kussen en lattenbodem of boxspring. De speciaalzaak beschikt over een ruim aanbod ledikanten, boxsprings en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast ben je bij Morgana de Best-Noy ook aan het juiste adres voor een groot assortiment van (maat)kasten. Bij de speciaalzaak is het momenteel wintersale. Dat betekent extra voordeel op dekbedovertrekken en elk tweede matras voor de helft van de prijs. Op de 2000-boxspringserie wordt maar liefst dertig procent korting gegeven.

Extra geopend 
Morgana de Best-Noy is op tweede kerstdag gesloten. "Als écht familiebedrijf zijn we dan bij onze familie", zegt Anke met een lach. De zaak is extra geopend op zondag 30 december, maandag 31 december en zondag 6 januari van 12.00 tot 17.00 uur. www.morgana.nl/boxmeer.

Meer berichten