Bij Hans Lemmens Tweewielers ben je aan het juiste adres voor het grootste vuurwerkassortiment in de regio. (tekst en foto: Patricia de Ryck)
Bij Hans Lemmens Tweewielers ben je aan het juiste adres voor het grootste vuurwerkassortiment in de regio. (tekst en foto: Patricia de Ryck) (Foto: )

Grootste vuurwerkassortiment in de regio

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Wil je uitpakken met een gigantische vuurwerkshow? Of voor een klein bedrag genieten van verrassende klappers? Bij Hans Lemmens Tweewielers ben je aan het juiste adres voor het grootste vuurwerkassortiment in de regio. Naast het nieuwe Rubro Vuurwerk, hebben ze ook het aanbod van Zena en Lesli.

Afreizen naar Duitsland is niet meer nodig. "We hebben écht de scherpste aanbiedingen. Denk aan een cakebox met 8 schoten voor tweevijftig", aldus Wil Lemmens, die zijn fietsenzaak heeft omgetoverd tot een vuurwerkwalhalla. Op maandag 24 december is Hans Lemmens Tweewielers zelfs extra geopend van 09.00 tot 17.00 uur om bestellingen op te nemen én te adviseren. "Om ons vuurwerkcertificaat te halen, moesten we alle 25 vragen goed hebben; wij zijn de absolute expert. Zo is een pijlenstandaard dit jaar voor het eerst verplicht. In de media heeft van alles gestaan over leverproblemen, maar bij ons heb je voor 1,99 euro een goedgekeurde houder. En ieder krijgt een gratis vuurwerkbril bij een bestelling."

Extra geopend 
De verkoop van het totale aanbod én het ophalen van de bestellingen; kan vanaf vrijdag 28 december. "We zijn dan – net als op zaterdag 29 december – geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Zondag 30 december zijn we extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur voor het opnemen van bestellingen. Dan kun je ook categorie 1 vuurwerk kopen; dat mag voortaan het hele jaar door. Maandag 31 december staan we als klap op de vuurpijl van 08.00 tot 19.00 uur voor je klaar. Iedereen die in de winkel zijn of haar gegevens achterlaat, maakt daarnaast kans op een prijs, die bij de vuurwerkliefhebbers echt in de smaak zal vallen." Gildekamp 17, Cuijk. 0485-312716. www.vuurwerk-cuijk.nl

Meer berichten