Spaar voor Eredivisie voetbalplaatjes bij de Albert Heijn in Gennep.
Spaar voor Eredivisie voetbalplaatjes bij de Albert Heijn in Gennep.

Hamsteren en nieuwe spaaractie bij Albert Heijn

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | "We gaan door waar we in 2018 mee gestopt zijn. Onze klanten verrassen met de mooiste aanbiedingen en de allerleukste acties", aldus Ruud van der Laan van de Appie in Gennep.

"We starten op 2 januari met de aller mooiste actie die we maar kunnen bedenken: sparen voor alle plaatjes van de spelers van de Eredivisie. Tot en met zondag 24 februari kunnen onze klanten sparen voor Eredivisie voetbalplaatjes. Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. Met deze actie leren kinderen (en hun ouders) alle talenten kennen van alle clubs en spelers uit de Eredivisie. Voor het eerst kan er ook gespaard worden voor onze EK-toppers, de Oranje Leeuwinnen", zegt Ruud.

Hamsteraanbiedingen
In totaal kunnen er 292 plaatjes gespaard worden. Alle spelers, coaches en teamfoto's van de clubs. In combinatie met de AH-voetbalapp en het verzamelalbum zijn er talloze weetjes over je favoriete voetbalclub en de Eredivisie te ontdekken. In de eerste twee weken van de actie zijn de albums gratis verkrijgbaar bij diverse hamsteraanbiedingen. De eerste drie weken van het jaar beginnen sowieso weer geweldig. Drie weken hamsteren, probeer dan maar eens elders goedkoper uit te zijn. Bij veel producten is het tweede product gratis. Let ook op de tv-commercial waar natuurlijk de voetbalhamsters de hoofdrol zullen spelen.

Meer berichten