Petra van Easyslim.nu in Milsbeek.
Petra van Easyslim.nu in Milsbeek.

Bij Easyslim.nu val je gemakkelijk en gezond af!

Zakelijk 1.201 keer gelezen

MILSBEEK | December was een supergezellige maand, maar stiekem eten en drinken we vaak wat meer dan normaal. Ben jij klaar voor een verse start en wil je dit jaar wat lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij Easyslim.nu in Milsbeek aan het juiste adres.

"Je hoeft geen maatje 36 te willen om bij Easyslim.nu in Milsbeek aan te kloppen. We gaan echt niet beloven dat je hier als model de deur uitloopt, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je strakker en lekkerder in je vel zit. Wij kunnen er op een natuurlijke, onschadelijke manier voor zorgen dat je zichtbaar centimeters kwijtraakt. Wij stellen haalbare en eerlijke doelen", vertelt Petra van Easyslim.nu. Afvallen en spieren kweken worden op de behandeltafel van Easyslim.nu aan een zeer revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die - na een paar keer- ook je vetten gaan 'verbranden'. Deze methode maakt het mogelijk om heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aan te pakken.

Behandeling proberen?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een behandeling van Easyslim.nu proberen? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met Petra voor een intakegesprek, waarin je samen kijkt of deze behandeling bij je past. Een intake en proefbehandeling kosten normaal 69 euro, maar om je goede voornemens te ondersteunen kun je nu voor 49 euro een eerste behandeling bij Easyslim.nu inplannen. Niet geschoten is altijd mis!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant