Warmteservice levert meer dan 100.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen.
Warmteservice levert meer dan 100.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen.

Warmteservice: 'Altijd dichtbij'

Zakelijk 605 keer gelezen

GENNEP/UDEN | Warmteservice levert meer dan 100.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Deze maand opent de succesvolle formule de 61ste vestiging. Ook in Gennep en Uden is Warmteservice te vinden.

Los van het ruime productaanbod staat Warmteservice voor deskundig advies. "Wij denken niet alleen mee over de productkeuze, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen", vertellen bedrijfsleiders Marcel van Aerssen (Gennep) en Luc Remmers (Uden) van Warmteservice. "Wij zijn in de afgelopen 25 jaar gegroeid naar 61 vestigingen. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten." Naast de traditionele cv-ketel heeft Warmteservice hybride en elektrische systemen. '"Wij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Zonnepanelen zijn daarom ook onderdeel van ons assortiment. En met onze zonnepanelen-calculator kunnen klanten zelf het meest geschikte zonnepanelenpakket berekenen."

Elke drie maanden geeft Warmteservice een actiefolder uit met A-merk producten tegen een nog scherpere prijs. Bekijk alle acties op www.warmteservice.nl/acties. Warmteservice Gennep is gevestigd aan De Groote Heeze 32B. Bereikbaar via: 0485-514626 of gennep@warmteservice.nl. Warmteservice Uden is te vinden aan Liessentstraat 2E. Bereikbaar via: 0413-767595 of uden@warmteservice.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant