Vestigingsleider Hans Wijers (tweede man van rechts) en het team van Mastermate Boxmeer voor het nieuwe pand aan de Romeinenstraat 22.01 in Beugen.
Vestigingsleider Hans Wijers (tweede man van rechts) en het team van Mastermate Boxmeer voor het nieuwe pand aan de Romeinenstraat 22.01 in Beugen.

Nieuw bedrijfspand voor Mastermate

Zakelijk 846 keer gelezen

BEUGEN | Hemelsbreed zit er nog geen vijf kilometer tussen de oude vestiging van Mastermate aan de Heistraat en het nieuwe bedrijfspand aan de Romeinenstraat 22.01 in Beugen. Toch zal de klant het ervaren als een wereld van verschil, denkt vestigingsleider Hans Wijers: "We richten onze dienstverlening nóg sterker op het besparen van kosten en tijd voor bouwende partijen."

IJzerwaren, hang- en sluitwerk, gereedschappen: in de nieuwe vestiging van technische groothandel Mastermate staat het volledige assortiment gepresenteerd. Hans is trots op de nieuwe vestiging: "Met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp is ons bedrijfspand honderd procent duurzaam. Dat is best bijzonder." Vakmensen gaan de winkel ervaren als rustig en overzichtelijk, denkt Hans: "Door de duidelijke inrichting vindt de vakman zelf wat hij nodig heeft. Schroeven, gereedschap of deurbeslag, je loopt naar de stelling en pakt het. Wil je zeker weten dat je de juiste keus maakt, dan geven wij advies. We willen dat je met de goede materialen zo snel mogelijk aan de slag kan." Vanuit de vestiging zijn ook de totaaloplossingen van Mastermate beschikbaar. Hans: "We richten onze dienstverlening nóg sterker op het besparen van kosten en tijd voor bouwende partijen. Voor de vakman hebben we CannonWorks, een app die je grip geeft op je tijd. Voor bouwbedrijven is bijvoorbeeld de DeurenService en de RuwbouwService interessant. Voor woningcorporaties hebben we een concept voor Service en Onderhoud. We denken vanaf de ontwerpfase mee en adviseren over materiaalkeuze, verwerking ervan en het moment van leveren. Zo nemen we aannemers zorgen uit handen." De officiële opening van Mastermate Boxmeer is donderdag 14 maart, van 12.00 tot 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant