Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

MH Hoveniers: Voor alles op het gebied van tuinen

  •   keer gelezen   Zakelijk

BEUGEN | Noem het op en MH Hoveniers kan het ontwerpen en realiseren. Van een vijver tot een compleet nieuwe tuin en alles er tussen in. Bij Michel Hermens ben je dan ook aan het juiste adres voor alles op het gebied van tuinen.

MH Hoveniers is gevestigd in een prachtig grote loods aan Molenveldweg 2a in Beugen. De ideale locatie vertelt Michel. "Daar slaan we al onze machines en materialen op. Doordat we alles in eigen beheer hebben en doen, zijn we snel en flexibel." Het afgelopen jaar heeft het bedrijf, dat vorig jaar haar tienjarig bestaan vierde, een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels werken er zeven mensen in dienst en is het bedrijf in volle bloei.

Ontwerp en advies
Klanten kunnen voor alles op het gebied van tuinen terecht bij MH Hoveniers. "Van ontwerp tot advies en de complete aanleg", zegt Michel. "Ook mensen die niet precies weten wat ze met hun tuin willen, kunnen bij ons advies inwinnen. We beginnen altijd met een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het eerste gesprek komen we bij de klant thuis en brengen de wensen in kaart. Daarna maken we een plan van aanpak aan de hand van de wensen van de klant. Alles is mogelijk, van vijvers tot groen, steen of hout", licht Michel toe. Van de toekomstige tuinen kan zelfs een 3D-animatie worden gemaakt.

Onderhoud
Ook voor onderhoud van de tuin kun je bij Michel aankloppen. Voor zowel bedrijven als particulieren zorgt MH Hoveniers ervoor dat de tuin er strak bij ligt. "We kunnen een onderhoudsplan opstellen met daarin de frequentie van het onderhoud. Dit kan verschillen van wekelijks tot één keer per jaar. Door dit vast te leggen in een onderhoudsplan hoeven we klanten niet teleur te stellen in drukke tijden waarin het soms moeilijk is om een afspraak te maken voor tuinonderhoud."

Sierbestrating en onkruidbestrijding
MH Hoveniers is gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels. "Dat is heel specialistisch werk. De ondergrond moet perfect zijn net als de voegen, anders groeit er onkruid doorheen of vriezen de tegels los", legt Michel uit. Toch last van onkruid tussen de tegels? MH Hoveniers kan dit verhelpen. "Met borstelmachines en branders bestrijden we het onkruid. Afhankelijk van de soort bestrating gebruiken we een van deze technieken. Het zijn milieuvriendelijke methodes die ervoor zorgen dat de tegels weer mooi schoon worden."

Beregeningstechniek
Een andere specialiteit van het bedrijf is beregeningstechniek en infiltratie. "Dat laatste is sinds de overstroming in Boxmeer belangrijker geworden", weet Michel. Wat betreft beregening is de techniek steeds geavanceerder geworden. "Je kunt nu zelfs door middel van een app op je telefoon thuis de sproeiers aanzetten als je op vakantie bent. Natuurlijk is er tevens keuze uit handmatige en automatische beregeningssystemen."

Hekwerken
Ook hekwerken zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. "We leveren zelfs poorten die volledig geautomatiseerd zijn. Op het moment dat er iemand aanbelt, krijg je een melding op je telefoon. Ook als je niet thuis bent. Je kunt dan zien wie er voor de deur staat en eventueel open doen", aldus Michel. "Maar we hebben natuurlijk ook nog steeds de simpelere varianten!", lacht hij.

Neem contact op met MH Hoveniers via 06-53841899 of info@mhhoveniers.nl. Kijk ook op www.mhhoveniers.nl.

Meer berichten