Herbert Guntlisbergen. (foto: Diana Derks)
Herbert Guntlisbergen. (foto: Diana Derks)

Boxmeers Tapijthuis is toonaangevend bedrijf in Nederland

Zakelijk 860 keer gelezen

BOXMEER | Het is alweer een jaar geleden dat het Boxmeers Tapijthuis de deuren opende van de vernieuwde zaak na een allesverwoestende brand in het naastgelegen pand tijdens de jaarwisseling. Herbert Guntlisbergen kijkt positief terug op de periode na de heropening. "De showroom is na de verbouwing echt prachtig geworden. Dat horen we ook terug van klanten en leveranciers. Iedereen is enorm enthousiast!", vertelt de ondernemer trots. "Laatst noemde iemand ons bedrijf toonaangevend in Nederland. Dat is een fantastisch compliment."

In de showroom is vorig jaar alles vernieuwd. "Het dak, de vloer, een nieuwe achtermuur, een nieuw plafond en alles is opnieuw geschilderd en de hele showroom is opnieuw ingericht. Het is een hele nieuwe zaak geworden", zegt Herbert. Sfeer en beleving staan er centraal. "We hebben vorig jaar een mooie advies en maatwerk ruimte gecreëerd", vertelt Herbert. "Dit is een ruimte waar we mensen persoonlijk advies kunnen geven. Beschut, maar toch open en transparant." Daarnaast zijn er wat kleinere ruimtes gemaakt waar de sfeer vanaf springt. Gordijnen, behang en vloerbekleding komen er goed tot hun recht.

Boxmeers Tapijthuis
Het Boxmeers Tapijthuis is al sinds 1972 een begrip in de regio. Mensen kunnen er terecht voor vloeren, muurbekleding, zonwering en gordijnen. Het assortiment is zeer divers; van gordijnen tot vitrage, raamdecoratie, tapijt, karpetten, laminaat, behang, pvc, zonwering en vinyl. Uiteraard kunnen klanten er  rekenen op deskundig advies. Een keuze kunnen maken? Dan kan het Boxmeers Tapijthuis alles voor je uit handen nemen. "Van advies tot montage", aldus Herbert.

Persoonlijk advies
Klanten kunnen bij het Boxmeers Tapijthuis rekenen op goed en persoonlijk advies. Het eerste uur is gratis. Een medewerker komt dan bij de klant thuis langs om de situatie te bekijken. Daarna wordt de klant in de winkel uitgenodigd voor een presentatie van het advies.

Wil je wat uitgebreider advies? Dan kan dat uiteraard ook! Er zijn twee pakketten. Pakket A kost 250 euro. Daarvoor krijg je persoonlijk interieuradvies, advies over vloer, wand en raam. Daarnaast krijg je een stalenpresentatie en een uitgetekend inspiratie advies met een 2D-ontwerp en een moodboard met materialenplan. Pakket B kost 500 euro. Daarvoor krijg je alles uit Pakket A plus uitgebreider advies met een 3D-ontwerp, armaturenplan met verlichting en een meubelplan.

"Wij kunnen klanten volledig ontzorgen", legt Herbert uit. "Indien gewenst regelen we ook de vakmensen of leggen we contact met bedrijven naar keuze."

Tweede Paasdag
Tweede Paasdag is het Boxmeers Tapijthuis geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn diverse acties. Zo krijgen klanten 15 procent korting op horren. Daarnaast is een vierde jalouzie, duette, vouwgordijn of plissegordijn gratis. Tot slot is er een mooie aanbieding op de PVC-vloeren. Deze kunnen vanaf 49 euro per vierkante meter all-in gelegd worden.  

Voor meer informatie kijk op www.boxmeerstapijthuis.nl of kom langs in de showroom aan Sint Anthonisweg 6 in Boxmeer.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant