Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Jeroen Janssen maakt zich sterk voor de regio

  •   keer gelezen   Zakelijk

REGIO | Als Limburger weet Jeroen Janssen als geen ander het belang van de regio. Sommige regio's worden onnodig beperkt in hun mogelijkheden door grenzen. Landsgrenzen maar zoals bij Boxmeer ook provinciegrenzen. Juist voor deze regio's wil hij zich sterk gaan maken in het Europees Parlement.

"Grensoverschrijdende kansen moeten we pakken", aldus Janssen, die middels voorkeurstemmen een zetel in het Europees Parlement wil halen. Denk aan het doortrekken van de A77 vanuit Duitsland. Dit biedt kansen voor de regio zich verder te ontwikkelen, natuurlijk met behoud van zijn schoonheid. De regio Oost Brabant kent grote internationale bedrijven, maar ook een sterke MKB. Het beidt de regio werkgelegenheid en sponsort het verenigingsleven. Daarnaast is het een regio die veel schoonheden te bieden heeft, te denken aan; Land van Cuijk, Maasheggen en het vestingstadje Grave. Naast de vele prachtige evenementen.

Daarnaast vind ik het van de belang om als Europarlementariër zorg te dragen voor vrijheid, veiligheid en welvaart in de Europese Unie om juist die regio's kansen te geven. In het Europees Parlement ga ik mij daarom onder andere inzetten voor:

• Europa moet fors investeren in grensbewaking. Zo snel mogelijk maken we afspraken over opvang van vluchtelingen in de regio met landen in Afrika en het Midden-Oosten. Wie niet in Europa mag blijven sneller terugsturen.

• Nationale veiligheidsdiensten en defensie versterken, en intensiever samenwerken om ons te beschermen in een instabiele wereld. Géén terugkeer van terroristen. Nationaliteit afpakken, óók als ze stateloos worden.

• Landen die financiële afspraken niet nakomen straffen. Strenge voorwaarden voor noodsteun. 

• Meer daadkracht in Brussel. Europese instellingen beperken zich tot kerntaken en besparen kosten. Europa focust zich alleen op uitdagingen die grensoverschrijdend zijn.

Gaat u donderdag 23 mei 2019 ook stemmen voor het Europees Parlement?

Kies voor doen, stem Jeroen!

VVD kandidaat nummer 22.

Volg Jeroen via www.facebook.com/JeroenJanssen.VVD

www.facebook.com/JeroenJanssen

www.Instagram.com/Jeroen.J.E.Janssen

www.Twitter.com/JeroenJEJanssen

Voor meer informatie: www.stemjeroen.eu.

Meer berichten