Members van de Stichting Nestwerk.
Members van de Stichting Nestwerk. Foto: Stichting Nestwerk

Nestwerk daagt ZZP'ers uit: doe mee aan de contest

Zakelijk 523 keer gelezen

BOXMEER | Stichting Nestwerk heeft zich als doel gesteld om het ondernemerschap in het Land van Cuijk te bevorderen. Dit doen zij door het organiseren van van inspirerende evenementen en het aanbieden van flexibele werkplekken aan de Erflanden 4 te Boxmeer.

Hier kunnen ondernemers ervaringen uitwisselen en van elkaars expertise gebruik maken. Nestwerk komt nu met een contest waarmee een ZZP-booster pakket (ter waarde van 1500 euro) gewonnen kan worden. Dit behelst een jaar lang gratis gebruik maken van het flexwerk-abonnement. "Ook de vergaderruimte, koffie en thee zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je diverse coaching-sessies zodat je jouw onderneming een boost kunt geven", legt Ruud Kempen van Nestwerk uit.

Deelnemen
Deelnemen aan deze wedstrijd is eenvoudig. In een korte video presenteer jij jezelf, je bedrijf of je plan. Deze video's worden geplaatst op de Facebookpagina van Nestwerk. Een vakjury onder leiding van de Cuijkse wethouder Maarten Jilisen zal de inzendingen beoordelen. Meedoen? Ga dan naar nestwerk.nl/contest voor meer informatie. Inschrijven kan tot en met 30 september.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant