De Maas Driehoek krijgt vanaf 1 oktober twee edities: 'Cuijks Weekblad' en 'Boxmeers Weekblad'. De naam De Maas Driehoek blijft gewoon behouden.
De Maas Driehoek krijgt vanaf 1 oktober twee edities: 'Cuijks Weekblad' en 'Boxmeers Weekblad'. De naam De Maas Driehoek blijft gewoon behouden.

De Maas Driehoek koopt weekbladen van de Persgroep en voegt deze per 1 oktober samen met De Maas Driehoek

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Uitgeverij Talvi koopt per 1 oktober de huis-aan-huiskranten Boxmeers Weekblad, Cuijks Weekblad, Graafsche Courant en Koerier Mill. Trouwe krantenlezers in het Land van Cuijk blijven op de hoogte van het allerlaatste nieuws via nieuwsblad De Maas Driehoek, dat zowel een editie 'Boxmeers Weekblad' als 'Cuijks Weekblad' krijgt.

Jan van Dun, algemeen directeur local media van de Persgroep: "De markt ontwikkelt zich zodanig en snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant." 

De Maas Driehoek is al meer dan vijftien jaar hét best gelezen weekblad in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Aan de basis van dit succes ligt de betrokkenheid bij de gemeenschap en het bedrijfsleven. De medewerkers komen allen uit het gebied en weten wat er speelt. Door gebruik te maken van de namen 'Boxmeers Weekblad' en 'Cuijks Weekblad' versterkt De Maas Driehoek haar basis, mede omdat deze weekbladen in de afgelopen decennia een sterke positie hebben ingenomen in Boxmeer en Cuijk. Erhard Soeterbroek, directeur uitgeverij Talvi, verduidelijkt: "Wij zijn overtuigd van de kracht van huis-aan-huisbladen. Met het doorvoeren van beide titels blijven deze kranten ook de komende jaren dé manier om de inwoners in de regio's Land van Cuijk en Noord-Limburg te blijven voorzien van lokaal en regionaal nieuws. Dankzij deze overname gaan wij met heel veel vertrouwen de toekomst in." Aangevraagde advertenties in de weekbladen die voorheen deel uitmaakten van de Persgroep worden geplaatst in beide titels.

Bezorgers
Voor onze bezorgafdeling zijn we op zoek naar nieuwe bezorgers. Ben jij een bezorger van Boxmeers Weekblad, Cuijks Weekblad, Graafsche Courant en Koerier Mill en wil je De Maas Driehoek bezorgen of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijbaan? Stuur dan een e-mail naar bezorging@uitgeverij-talvi.nl of bel 0413-745983.
 

Meer berichten