Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
V.l.n.r.: Marijke Giesbers, Marc van Vugt, Lex Maskikit, Sil Smits en Beate Budde. Op de foto ontbreekt haptotherapeute Fleur Plug.
V.l.n.r.: Marijke Giesbers, Marc van Vugt, Lex Maskikit, Sil Smits en Beate Budde. Op de foto ontbreekt haptotherapeute Fleur Plug. (Foto: Dorry Smeets)

Fysiotherapie Gennep-Oeffelt opent op zaterdag 19 oktober haar deuren

  •   542 keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | Fysiotherapie Gennep-Oeffelt is verhuisd van de Picardie naar Spoorstraat 122. De mooie en zeer ruimtelijke praktijk is gevestigd in het centrum van Gennep, naast Albert Heijn. Op zaterdag 19 oktober kunnen alle belangstellenden de opening bijwonen en een kijkje nemen achter de schermen.

Door Dorry Smeets

"We waren uit ons jasje gegroeid", vertelt Marc van Vugt. "In het oude pand hadden we drie cabines beneden en een sportruimte met behandeltafel boven. Nu hebben we op de twee verdiepingen acht ruime behandelkamers; verder is er beneden een grote sportruimte en een wachtkamer." Marc is samen met Marijke Giesbers eigenaar van de nieuwe praktijk, waar inmiddels zes therapeuten werken, ieder met zijn/haar eigen specialisme. Marijke: "Gezien de privacy hechten we eraan dat de kamers geluiddicht zijn en dat de wachtkamer gescheiden is van de andere ruimtes. En niet onbelangrijk is dat we hier over voldoende parkeerplaatsen beschikken. Overigens blijft de praktijk in Oeffelt –net als voorheen– twee ochtenden geopend."

Open middag
De afgelopen maanden is er flink geklust. Wat betreft de inrichting gaan modern en authentiek hand in hand, met een prachtig resultaat. Ze zijn er erg blij mee. Marc: "Het pand straalt kracht uit en er hangt een hele fijne sfeer." Marijke: "Het voelt als thuiskomen." Geïnteresseerden zijn welkom op zaterdag 19 oktober voor de officiële opening. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan iedereen tussen 14.00 en 16.00 uur de nieuwe praktijk bekijken. Info: www.fysiotherapie-gennep.nl

Meer berichten