Witgoedservice RonCo viert het 15-jarig bestaan. Op de foto staan Ronnie Cornelissen, Wim van Silfout, Niek de Koning en Monique Verbiesen.
Witgoedservice RonCo viert het 15-jarig bestaan. Op de foto staan Ronnie Cornelissen, Wim van Silfout, Niek de Koning en Monique Verbiesen. Foto: Peter de Koning

Witgoedservice RonCo gaat verhuizen naar de Weldaad in Cuijk: 'Bij ons geen verkooppraatje maar gericht advies'

Zakelijk 2.383 keer gelezen

CUIJK | Witgoedservice RonCo viert het 15-jarig bestaan in de nieuwe showroom aan de Weldaad 15 in Cuijk. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november staan voor het grote publiek de deuren open op het nieuwe adres.

RonCo is al vijftien jaar hét adres voor het vakkundige reparatie en levering van alle grote huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur. "Zelfs in garantietijd kun je bij ons terecht. We zijn namelijk dealer van A-merken zoals Bosch, Siemens, Miele, Liebherr, Novy, Esse, Bertazzoni, Falcon en Quooker. Daarnaast mogen we vrijwel al deze topmerken zelfs in de garantietijd repareren. Dat is uniek", zegt Ronnie Cornelissen. De nieuwe showroom van RonCo is op afspraak geopend. "Zo kunnen wij je in alle rust het beste advies geven en geen verkooppraatje. Je krijgt bij ons altijd een goed advies met een scherpe eerlijke prijs en de bijbehorende service en nazorg."
Wist u dat zelfs voor een compleet nieuwe keuken RonCo het juiste adres is? RonCo werkt hiervoor samen met interieurbouwers. De nieuwste apparatuur op het gebied van koken, afwassen, koelen en vriezen en natuurlijk ook wassen en drogen, is in de showroom te bewonderen. Ronnie: "Bij ons volgt geen verkooppraatje, maar een praktijkgericht advies in onze showroom, maar advies aan huis is ook mogelijk."
Het vakwerk van RonCo is inmiddels bekend in de wijde omgeving van Cuijk. "Van Overloon tot Beuningen en van de Middenpeelweg tot aan de grens; ze weten hier allemaal dat wij de specialist in witgoed en keukenapparatuur zijn. Tevredenheid is onze reclame. Al vijftien jaar."
Meer informatie: Witgoedservice RonCo, Weldaad 15, Cuijk, tel. 0485-320122, www.witgoedservice-ronco.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant