Lieke Verdijk en Naomi Goossens.
Lieke Verdijk en Naomi Goossens. (Foto: Aileen van Tilburg)

'Verras je werknemers met een uniek en lokaal kerstpakket'

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Voor ondernemers is het elk jaar weer een uitdaging: een mooi kerstpakket én een leuke borrel regelen. En dat ook nog eens in de drukste tijd van het jaar. Ondernemers Naomi Goossens (Twinkeling) en Lieke Verdijk (Stil Genoegen) hebben daar wat op gevonden. Het duo organiseert op donderdag 12 december een sfeervolle avond bij Riche in Boxmeer. Bedrijven kunnen daarvoor inschrijven en hun werknemers verrassen met een gezellige borrel waar ze meteen zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. 

"Als werkgever wil je toch iets bijzonders doen voor je werknemers. Je wilt een mooi kerstpakket samenstellen, maar stiekem is het elk jaar weer een uitdaging om iets origineels te bedenken", weet Lieke uit ervaring. 

Ontzorgen
Samen met Naomi bedacht ze een concept waarbij ondernemers volledig ontzorgd worden. "Wij hebben de grote en de kleine zaal bij Riche afgehuurd", legt Naomi uit. "In de ene zaal genieten de gasten van een drankje en een heerlijk tapasbuffet met diverse hapjes. In de andere zaal maken wij een leuke markt waar alle werknemers hun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen." 
Bedrijven bepalen zelf hoe duur het kerstpakket wordt en de werknemers krijgen een tasje met muntjes waarmee ze producten kunnen kopen die ze zelf leuk vinden. Twinkeling en Stil Genoegen zorgen voor een uitgebreid assortiment voor dames en heren. 

Aanmelden
"Er is beperkt plek op de feestelijke avond, dus wil je erbij zijn? Geef je dan snel op! Vooral voor kleine bedrijven kan het verrassend leuk zijn", weet Naomi. "Als je maar met een paar mensen bent, dan kan het heel gezellig zijn om de kerstborrel met wat anderen te vieren." Voor werkgevers zijn er alleen maar voordelen. "Geen zorgen over het kerstpakket, de borrel en hapjes van A tot Z geregeld én geen rommel!", besluiten Naomi en Lieke met een lach.
Voor meer informatie of om aan te melden, neem contact op met Lieke Verdijk (06-20630699, catering@stilgenoegen.nl) of Naomi Goossens (06-34458734, info@twinkelingsieraden.nl). 
 

Meer berichten