Sjors Dollevoet is winnaar geworden van de Ondernemersprijs Mill en Sint Hubert.
Sjors Dollevoet is winnaar geworden van de Ondernemersprijs Mill en Sint Hubert. Foto: Cockie Kremers

Sjors Dollevoet wint Ondernemersprijs Mill en Sint Hubert

Zakelijk 548 keer gelezen

MILL | Sjors Dollevoet is met Brasserie d'n Buurman winnaar geworden van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019. De brasserie van Dollevoet was één van de vijf genomineerden voor deze prijs.

Wethouder Jos van den Boogaart verraste vrijdag Sjors Dollevoet met deze prijs in zijn brasserie aan de Stationsstraat in Mill, waarmee hij sinds augustus dit jaar actief is.

Nominaties
Tot 21 oktober kon iedereen ondernemers nomineren voor deze Ondernemersprijs. De vijf best beargumenteerde en meest genoemde ondernemers werden daarna genomineerd. Reacties die bij de nominatie voor Sjors binnenkwamen waren onder meer: 'Sjors Dollevoet is al vele jaren actief in de horeca en werkzaam als zelfstandig ondernemer', 'Hij had begin dit jaar het lef om een nieuw avontuur aan te gaan door een brasserie te openen in het voormalige Blokkerpand' en 'Gezien de vele positieve reacties vooraf en de vele klandizie sinds de opening, voorziet dit concept in een behoefte'. De andere genomineerden waren: Bakkerij Verkerk (Langenboom), Plaza de Frietkraam (Mill), Café Broers (Sint Hubert) en Klomp Advies (Mill). De jury koos de winnaar op basis van een aantal punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant