Het enthousiaste team van Milano Pro ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. (tekst en foto: Jos Gröniger)
Het enthousiaste team van Milano Pro ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. (tekst en foto: Jos Gröniger)

Beauty & Hairdesigners Milano Pro in Boxmeer klaar voor de toekomst

Zakelijk 1.856 keer gelezen

BOXMEER | Soms moet je een stapje terugdoen om er twee flink vooruit te kunnen maken. Voor de medewerkers van Beauty & Hairdesigners Milano Pro in Boxmeer schijnt de zon weer. "De afgelopen maanden is de kracht van ons team duidelijk geworden, en nu gaan we een mooie toekomst tegemoet", zegt Ton van Raaij.

In de salon aan de Spoorstraat in Boxmeer heeft de tijd de laatste maanden niet stilgestaan. Er is afscheid genomen van de naam Colori-Kappers. Samen met zijn teamleden, partner Anna Maria Jansen en compagnon Angelo Keijsers is Ton van Raaij met Milano Pro een nieuwe weg ingeslagen. Zo zorgde Verf en Behang Boxmeer voor een make over van de salon. "De nieuwe naam staat synoniem voor Milaan waar onze leverancier Right Color gevestigd is. Pro staat voor vooruitgang en professionaliteit", zegt Ton.
De restyling heeft positieve gevolgen voor de gasten. "De reacties op de nieuwe look zijn enthousiast", zegt Angelo. "En het aanpaste concept wordt heel goed ontvangen."
Milano Pro biedt een pakket met behandelingen van 'top tot teen'. "Voor een eigentijds kapsel met eerlijk advies, beautybehandelingen, een bezoek aan de lash and browbar en een behandeling bij onze nagelstyliste en pedicure ben je bij ons aan het juiste adres", zegt Ton. "Milano Pro heeft de faciliteiten voor een dagje wellness", zegt haarstyliste Denise. "De tarieven in de kapsalon zijn genderneutraal: iedereen betaalt 22,50 euro voor het knippen."
Voor een (hernieuwde) kennismaking zet Milano Pro zondagmiddag (8 december) de deuren tussen 14.00 en 17.00 uur open.
Info: Milano Pro, Spoorstraat 44, Boxmeer, www.milanopro.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant