De broers Casper en Olivier Vullings uit Ottersum waren uitgenodigd op het Adviescentrum van de Rabobank in Beugen.
De broers Casper en Olivier Vullings uit Ottersum waren uitgenodigd op het Adviescentrum van de Rabobank in Beugen. Foto: Rabobank

Jong geleerd is oud gedaan

Zakelijk 764 keer gelezen

BEUGEN | Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen vindt het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd bewust leren omgaan met geld. Want kinderen en jongeren die al vroeg leren omgaan met geld, hebben op latere leeftijd minder vaak financiële problemen. Daarom stonden de weken rondom de herfstvakantie, speciaal in het teken van jongeren. Bij het openen van een nieuwe Rabo JongerenRekening maakten de jongeren kans op een tegoedbon t.w.v. 100 euro van Recreatiepark de Bergen in Wanroij.

Op vrijdag 29 november zijn de gelukkige winnaars, de broers Casper en Olivier Vullings uit Ottersum, uitgenodigd op het Adviescentrum in Beugen. Hier namen zij de tegoedbon en een grote PinPin-slagroomtaart in ontvangst. Sylvia Lekatompessy, medewerkster Rabobank, vertelt: "Met de Rabo JongerenRekening die je kan koppelen aan de Rabo PinPin app, leren Casper en Olivier spelenderwijs omgaan met geld. Casper spaart met zijn nieuwe rekening voor een Playstation spel en Olivier wil graag een LEGO Ferrari garage."

Veilig
"Met de app leren ze hoe het is om geld te verdienen, te sparen voor iets dat ze graag kopen en geld uit te geven. Dit kan veilig onder toeziend oog van de ouders want zij houden gemakkelijk online toezicht." Na het drinken van limonade en het eten van wat lekkers hebben de broers de bank weer met een blij gezicht verlaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant